Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Wat hebben vrijheid en verantwoordelijkheid met elkaar te maken? Alles of niets?

Over dit intrigeerende onderwerp heeft Sonja in de vakantie veel nagedacht. Dit in voorbereiding op de lezing die ze over dit onderwerp gaat geven op 10 & 11 september op de Paranormaal Spiritueel beurs in Den Bosch.

Het streven naar vrijheid is van jongs af aan duidelijk bij haar aanwezig geweest. Op verschillende manieren heeft ze geprobeerd die vrijheid te realiseren. Soms met veel succes, soms werkte ze zichzelf meer in de nesten. Waarschijnlijk geld dat voor veel mensen. Haar ervaringen deelt ze met jou tijdens de lezing. Maar nu zijn we vooral nieuwsgierig naar jouw ervaringen.

Wat heb je gedaan om je vrij te voelen?
Wat heeft gewerkt? Wat niet?
En welke rol speelt verantwoordelijkheid bij je streven naar vrijheid?

Deel je ervaring en maak kans op een kadobon t.w.v. € 25,00.

Reacties  

 
0 #2 Christel 07-09-2011 11:54
Vrijheid en verantwoordelij kheid hebben alles met elkaar te maken. Een die in het wild is vrij, maar het heeft zelf de verantwoordelij kheid voor zijn voedsel etc. er is niemand die voor hem zorgt. Een huisdier, bijvoorbeeld een hond, is niet vrij, maar er wordt voor hem gezorg, hij krijgt eten, heeft onderdak en ook voor zijn gezondheid wordt gezorgd. Ik vind dit een heel mooi voorbeeld. Vrijheid zonder verantwoordelij kheid gaat niet, misschien wel in de ogen van een puber ;-) maar het is ook een leerproces.
Citeer
 
 
0 #1 Esther Hasselman 06-09-2011 14:22
Ik heb jaren gewerkt als trainer/adviseur in de klantenservice wereld. Het viel me vaak op dat medewerkers de verantwoordelij kheid kregen om goede gesprekken te voeren en de dingen in één keer goed te doen, maar tegelijkertijd beperkt werden in de vrijheid om te investeren in een goed gesprek, omdat er een tijdslimiet werd gehanteerd. Dit leidde er vaak toe dat ze hun verantwoordelij kheid niet meer serieus namen. Ze begonnen klanten als 'lastig' te ervaren en probeerden ze af te wimpelen, met als gevolg dat de klant zich niet gehoord voelde en de geboden oplossing vaak ontoereikend was.

De wereld op zijn kop! Oorzaak: verantwoordelij kheid en vrijheid zijn niet in balans.

Ik bied een aandachttrainin g aan waarin mensen meer vrijheid ervaren in hun dagelijks leven en werk, waardoor ze weer in staat en bereid zijn om verantwoordelij kheid te nemen.

(Ook geschikt voor hun managers ...)

Hartelijke groet,
Esther Hasselman
Contact@Work
www.contact-at-work.nl
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web