Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Wat is jouw ervaring met Engelen?

Wat is jouw ervaring met Engelen? Voel je ze weleens om je heen? Wat betekenen ze voor jou? Of geloof je er eigenlijk niet in?

Er valt veel te zeggen over engelen. Ze komen in de bijbel voor en in sprookjes en mieten. Ze worden door sommige als heel rieël ervaren en door anderen teruggebracht tot hersenspinsels of in het beste geval als hulpmiddelen voor de mens in nood. Toch horen we steeds meer mensen die contacten hebben met Engelen, met hen een soort relatie onderhouden.

We zijn heel benieuwd hoe dat voor jou is. Heb je weleens contact met Engelen of andere wezens die met het fysieke oog niet zichtbaar zijn? Hoe rieël zijn ze voor jou? Hoe ga jij ermee om? Praat je weleens over je ervaringen met de mensen om je heen?

Deel je ervaring en maak kans op een kadobon t.w.v. € 25,00.

Reacties  

 
0 #2 Sonja Buijs 12-10-2011 09:24
Hallo Laura. Ik krijg rillingen als ik je verhaal lees. Wat is het fijn he om op deze manier je geliefden toch bij je te weten. Een kadotje voor degene die ervoor open staan en het kunnen voelen!
Citeer
 
 
+1 #1 Laura van der Nat 12-10-2011 08:26
Vorige week woensdag is mijn Oma plotseling overleden. Ze was geopereert aan haar hart en ging vooruit. Vandaar ook de schok! We hebben 5 maanden 4 generaties gehad. De laatsten die bij haar waren was ik met me vader en mijn zoon, haar achterklein kind.
Gisteren 11-10-11 was haar crematie en ik las een gedicht voor. Ik stond te trillen van de emoties tot dan ik een kalme warmte voelde. Ik wist direct dat dit mijn Oma was.
Ik weet zeker dat het voor haar net zo belangrijk was als voor mij en de familie dat ik dit deed. Hiermee liet ik namelijk ook zien dat wat er in het verleden was gebeurt ook echt tot het verleden behoort en wij als 1 familie samen door moeten gaan.
Ik heb er een engel bij. En als ze nog steeds zo sterk is als in het leven schieten woorden te kort om haar kracht aan te geven.
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web