Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Wie van jouw dierbaren zou jij met kerst een Alternatieve Kadobon willen geven? En waarom?

De kerstdagen staan weer voor de deur. Gezellig met elkaar zijn en genieten, maar voor het zover is! Bij wie breng je de kerstdagen door? Wie nodig je uit? Wat ga je eten? Wat trek je aan? Allemaal dingen om te regelen. O ja, en niet te vergeten: de kado's voor onder de kerstboom!

Wat betreft de kado's zijn we benieuwd aan wie van jou dierbaren je met kerst een Alternatieve Kadobon zou willen geven. En waarom aan die persoon.

Hartverwarmende en eerlijke suggesties belonen we graag! Reageer hier en maak kans op een Alternatieve Kadobon van € 25,00.

Reacties  

 
0 #5 Isolde 26-12-2011 14:33
Mijn vriend Sander, wiens naam door elkaar gehusselt Anders is, wat weer een synoniem is voor Alternatief!
Citeer
 
 
0 #4 Lenneke 25-12-2011 17:13
Ik zal graag mijn vader de Alternatieve Kadobon willen schenken omdat hij hard moet werken en eigenlijk nu een pruts kerstpakket van zijn werk heeft gekregen ondanks dat hij dus zo hard werkt en ik wil hem een leuk cadeautje geven zodat hij zich toch een beetje beloond voelt door het harde werken maar ook omdat hij altijd voor me klaar staat als hij thuis is!
Citeer
 
 
0 #3 Annelies 23-12-2011 23:11
Graag zou ik mijn zus willen verrassen met de Alternatieve Kadobon. Het afgelopen jaar zat ik niet lekker in mijn vel en had erg weinig energie, waardoor ik nauwelijks aandacht heb kunnen besteden aan mijn familie. Mijn zus stond niet alleen voor mij klaar, maar ook voor mijn ouders die al een hele tijd druk bezig zijn met een onwijs grote verbouwing. Mijn zus helpt ze zeer regelmatig met klussen, lost probleempjes voor ze op op allerlei fronten en is ook nog eens erg attent naar ons allemaal. Het is voor mij heel fijn dat ze mijn ouders en mij zo helpt, ik zou haar heel graag willen bedanken met de Alternatieve Kadobon zodat ik haar op een andere manier 'energie' kan geven (al zou het mooiste kado zijn dat ik volgend jaar ook weer helemaal voor hen klaar kan staan, vol positieve energie...).
Citeer
 
 
0 #2 Hellen van Vliet 20-12-2011 22:03
Ik zou een zeer goede vriendin een alternatieve kadobon willen geven: zij heeft veel geldproblemen en kan maar net de kerstdagen rond komen. Het is allemaal gebeurt zonder dat zij daar enig invloed op had. Daarbij komt dat ze al in de aow leeftijd zit, extra werken zit er ook niet echt in.
Citeer
 
 
0 #1 wilna 18-12-2011 13:30
Mijn vriendin is zeer depressief en wanhopig over haar situatie. Ik zou de Alternatieve Kadobon willen winnen om haar een reading te geven die haar meer inzicht in haar situatie kan bieden.
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web