Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Heb jij goede vornemens voor 2012?

Goede voornemens maken is vaak de eerste relatieve makkelijke stap. Daarna komt de fase dat je ze in praktijk moet brengen. Je zou kunnen zeggen dat je daar een hoop doorzettingsvermogen voor moet hebben. Belangrijker is naar ons idee goed te beseffen waar je het voor doet en wat het je oplevert. Vandaar dat we naast je goede voornemens graag van je horen wat het jou en je dierbaren oplevert als je de voornemens weet te realiseren.

Bewuste voornemens, die goed zijn voor mens dier en natuur belonen we graag! Reageer hier en maak kans op een Alternatieve Kadobon van € 25,00.

Reacties  

 
0 #2 Yoke de Wilde 29-01-2012 01:04
Mijn voornemen voor 2012 is om mezelf vaker contact met paarden te gunnen. Ik zou graag een eigen paard "hebben" maar dat is met een balcon van 1 bij 1 niet praktisch op dit moment van mijn leven. Maar als ik vaker paarden opzoek geeft dat mij ZOVEEL: vriendschap,ver binding, voelen,ontmoeti ng die altijd mijn hart opent, schoonheid, kracht. Ik ga altijd weer naar huis met een glimlach. Laatst zei iemand tegen me dat ook het paard na een ontmoeting met mij waarschijnlijk nog een tijdje met een glimlach in zijn box of in de wei staat. Wat een geweldige eye- opener. Dat had ik me nooit eerder gerealiseerd !
Citeer
 
 
0 #1 gerda 10-01-2012 23:43
een mooi en denk ik goed voornemen voor 2012, is dat ik er iedere dag, minuut mag zijn in liefde voor mezelf, genieten van alles waar ik energie heen stuur via het gedachtengoed van het universum. Mezelf meer en meer als die prachtige ster ga ervaren, en daarmee , daardoor juist die prachtige ster in de ander ga zien. dan mogen we groeien in dankbaarheid.
Citeer
 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web