Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Feng Shui voor fitale energie voor jou en je huis

Feng Shui is meer dan de energie in je huis harmonieus laten stromen. De tips uit de Feng Shui kunnen ook voor je persoonlijk welzijn veel betekenen. Waar kun je denken als het gaat om Feng Shui toepassen?

Opruimen:
Alles wat nutteloos rondslingert, onttrekt gezonde energie aan de woning en dus aan de bewoners;

Gebruik je voordeur als voordeur
De voordeur is de toegangsdeur van onze nieuwe energie. Indien de voordeur niet of weinig gebruikt wordt, betekent dat dat we leven in onze ‘oude’ energie. Het is dan moeilijker om te vernieuwen en los te laten. Het kan ons ook een gevoel van moeheid, lusteloosheid geven. Ook de voordeur regelmatig even openzetten, dient een gezonde energiestroom in de woning.

Windgong bij voordeur ophangen
Alles wat beweegt en geluid maakt, trekt energie aan. Een windgong bij de voordeur plaatsen, zorgt ervoor dat er voedende energie aangetrokken wordt.

WC bril sluiten na gebruik
In de WC komt alles wat losgelaten kan worden terecht. De deksel sluiten na gebruik maakt dat het ook echt afgesloten is.

Barada Diana-livkidsGeen spiegels in slaapkamer ophangen
Een spiegel in de slaapkamer verstoort de nachtrust en brengt onrust. In onze slaap verwerken we dat wat we die dag hebben meegemaakt. Een spiegel kan confronteren en daarmee hindert het, het natuurlijke verwerkingsproces.

Wil je meer weten over Feng Shui?
Kijk dan eens op deze pagina voor een dagworkshop, of neem contact op met Diana Jansen van Barada Coaching & Advies.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web