Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen
Kadobon besteden

Wat als de waarde van mijn Alternatieve Kadobon niet toereikend is?

Dan betaal je het restant contant of via je bankrekening. Dit kun je overleggen met de deelnemer, waar je je Alternatieve Kadobon besteedt.

 

En als de kosten van mijn consult worden vergoed door de zorgverzekeringsmaatschappij?

Ook dan kun je je Alternatieve Kadobon gebruiken als betaalmiddel van je consult. Je rekent het consult immers eerst zelf af met je zorgverlener en deelnemer van Alternatieve Kadobon. Daarna declareer je de nota bij je zorgverzekeringsmaatschappij. Daarbij maakt het niet uit of je de nota aan de zorgverlener contant, via je bankrekening of met je Alternatieve Kadobon hebt betaald.
 

Moet ik mijn Alternatieve Kadobon in één keer besteden?

In het geval je de kadobon fysiek als betaalmiddel overhandigt, besteed je de kadobon in één keer. Besluit je je kadobon via een webwinkel of bijvoorbeeld een inschrijving op een workshop te besteden, dan kan het voorkomen dat er een restbedrag van de kadobon overblijft. Deze kun je een volgende keer bij een besteding via het internet uitgeven.

 

Wat als ik mijn Alternatieve Kadobon wil besteden bij iemand die geen deelnemer is?

Je kunt de betreffende persoon of organisatie wijzen op de mogelijkheid zich aan te sluiten als deelnemer bij Alternatieve Kadobon. Wanneer diegene interesse heeft, kun je je Alternatieve Kadobon inleveren en de deelnemer heeft direct zijn kosten terugverdiend!

 

Hoe weet ik bij wie ik mijn Alternatieve Kadobon kan besteden?

Er zijn verschillende manieren waarop je kunt zien bij wie je je kadobon kunt besteden. Op de website van Alternatieve Kadobon vind je via de zoekmachine de personen, alternatieve centra, (web)winkels en organisaties waar je je Alternatieve Kadobon kunt besteden. De deelnemers zelf hebben op hun website een banner van Alternatieve Kadobon geplaatst en in hun praktijk zie je een flyer van Alternatieve Kadobon, die aangeeft dat je je kadobon daar kunt besteden.

 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web