Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen
Kadobon kopen

Hoe ontvang ik de Alternatieve Kadobon?

Je Alternatieve Kadobon bestel je op de website. Direct nadat je de betalingsprocedure hebt afgerond ontvang je een bevestigingsmail van je bestelling. De Alternatieve Kadobon wordt vervolgens per post verzonden. Op de dag van verzending bevestigen we je dit via de e-mail.

 

Kan ik een Alternatieve Kadobon ook naar iemand anders laten sturen?

Ja, dat kan. Je hebt de mogelijkheid de adresgegevens op te geven van degene aan wie je de Alternatieve Kadobon wilt geven. De Alternatieve Kadobon verzendt de kadobon dan rechtstreeks per post aan de ontvanger. Zelf krijg je een e-mail als bevestiging van de verzending van de kadobon.

 

Kan ik een Alternatieve Kadobon ook persoonlijk aan iemand geven?

Ja, dat kan. Laat de Alternatieve Kadobon dan naar jezelf versturen. Dan kun je je kado per soonlijk overhandigen.

 

Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen?

Ja, dat kan wanneer je je alternatieve kadobon rechtstreeks naar de ontvanger laat versturen.  Tijdens de aankoopprocedure wordt je gevraagd of je van deze optie gebruik wilt maken. Je persoonlijke boodschap komt terecht op een apart kaartje dat bij de kadobon wordt gevoegd, voordat we de kadobon versturen. Dit is geheel gratis.

 

Kan ik zelf de dag bepalen waarop de Alternatieve Kadobon wordt verstuurd?

Ja, dat kan. Je kunt de dag waarop de Alternatieve Kadobon moet worden verzonden aangeven tijdens de aankoopprocedure. Zo kun je je kado al weken van tevoren regelen. Wel zo gemakkelijk!

Geef je niets aan dan wordt de Alternatieve Kadobon direct verzonden.

Op het moment dat je de kadobon koopt krijg je een bevestigingsmail van je bestelling. De dag dat de kadobon naar de ontvanger wordt verstuurd bevestigen wij ook de verzending per e-mail. Zo weet je dat de kadobon op de juiste dag ontvanger is verstuurd.

 

Hoe kan ik betalen?

Je betaalt via iDEAL.

 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web