Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen
Partnerprogramma

Loop ik mijn vergoeding mis als een bezoeker niet direct de eerste keer een aankoop doet?

Nee, je loopt dan geen vergoeding mis. Het systeem registreert alle van jou afkomstige bezoekers en herkent ze tot maanden, nadat ze de eerste keer onze website hebben bezocht. Zo profiteer je in die gehele periode van alle aankopen die de bezoeker doet. Het gebruik van je partnerlink kan zo resulteren in meerdere vergoedingen per bezoeker.

 

Hoe weet de Alternatieve Kadobon dat een bezoeker van mij afkomstig is?

Je partner link bevat een unieke code. Elke keer als je partner link gebruikt wordt weet ons systeem door deze code dat de bezoeker via jou op onze website terecht is gekomen. Wanneer het bezoek leidt tot een aankoop, weten wij dat we de verdiensten op jouw rekening kunnen bijschrijven. Dit verloopt geheel automatisch.

 

Kan ik mezelf als deelnemer aanmelden via mijn eigen partner link?

Nee, dat is niet mogelijk. Wel kun je contact opnemen met de klantenservice om je Samen sterk pakket om te laten zetten naar een Basispakket of Pluspakket..

 

Verdien ik een vergoeding als ik zelf een kadobon aanschaf via mijn partner link?

Ja, je ontvangt de vergoeding van 2,5% ook op je eigen aankopen.

 

Hoe krijg in inzicht in mijn verdiensten?

Op ieder gewenst moment kun je de hoogte van je vergoeding bekijken via Mijn Kadobon - Je verdiensten.


 

Hoe kan ik zien hoeveel gebruik er van mijn parnter links wordt gemaakt?

Je kunt dat eenvoudig bekijken via Mijn Kadobon - Partner links. In de kolom '# Gebruikt' kun je het aantal keren zien dat er geklikt is op je partner link. Of na het gebruik van de partner link ook daadwerkelijk een aankoop of een aanmelding is ontvangen vind je terug in Mijn Kadobon - Je verdiensten.

 

Wat doe ik met de partner links?

De partner links kopieer je vanaf de website van de Alternatieve Kadobon en mag je in het kader van je bedrijf op elke plek plaatsten waar je dat zinvol acht. In de allereerste plaats zet je natuurlijk een banner van de Alternatieve Kadobon met een partner link op je website. Daarnaast kun je denken aan het opnemen van een partner link in  e-mail (in de nieuwsbrief of standaard in je handtekening) of gedrukte folders. Voor promotie acties hebben wij ook voorbeeldteksten beschikbaar. Je vindt de voorbeeldteksten op dezelfde pagina als de partner links.

 

Wanneer kan ik beginnen?

Direct nadat je je hebt aangemeld ontvang je een e-mail bevestiging. Met de door jou opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord kun je inloggen op Mijn Kadobon. Vervolgens kun je via het partnerprogramma menu je partner links bekijken.

 

Ben ik met mijn website geschikt om partner te worden?

In principe kan iedereen die een website heeft meedoen aan ons partner programma. Je kunt je daarvoor aanmelden. Je dient wel ingeschreven te zijn bij de kamer van koophandel. Wij behouden ons wel het recht voor, zonder opgaaf van reden, je als partner te weigeren of gedurende de relatie, deze af te breken. Dergelijke weigeringen kunnen bijvoorbeeld gebaseerd zijn op een in onze ogen ongepaste inhoud of doelgroep van de betreffende website.

 

Er zijn meerdere soorten partner links. Welke moet ik gebruiken?

In het partnerprogramma zijn meerdere partner links beschikbaar. Elke partner link leid de gebruiker naar een andere pagina van de Alternatieve Kadobon.

Voor je verdiensten maakt het niet uit welke partner link je gebruikt. Je hebt bij alle partnerlinks recht op alle soorten vergoedingen. Er is enkel onderscheidt gemaakt in de partner links om het mogelijk te maken de gebruiker van de link naar verschillende pagina's van de Alternatieve Kadobon te leiden. Bijvoorbeeld: je hebt een collega gesproken en die is enthousiast over het concept van de Alternatieve Kadobon. Je spreekt af dat je informatie toe stuurt per e-mail. Dan gebruik je de link 'Voor deelnemers', zodat je collega meteen uitkomt op het deel van de website waarop informatie over deelname aan de Alternatieve Kadobon is opgenomen.

 

Hoe en wanneer krijg ik de vergoeding voor de door mij behaalde verkopen uitbetaald?

Op ieder gewenst moment kun je de hoogte van je vergoeding bekijken via Mijn Kadobon. Elke maand betaald de Alternatieve Kadobon je vergoeding uit, mits de vergoeding waarop je recht heeft tenminste € 5,00 bedraagt. Wanneer de vergoeding in een maand minder is dan € 5,00 zal de uitbetaling worden doorgeschoven naar de volgende maand. Tenminste 1 keer in de 3 maanden betaald de Alternatieve Kadobon de vergoeding uit ongeacht de hoogte van het bedrag.

Je hebt recht op de vergoeding voor een aangemelde nieuwe deelnemer, nadat deze deelnemer tenminste 4 maanden heeft deelgenomen aan de Alternatieve Kadobon. Je recht op vergoeding vervalt bij voortijdige afmelding.

 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web