Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen
Voor deelnemers

Ik heb nog geen website. Kan ik dan deelnemer worden van Alternatieve Kadobon?

Ja, je kunt dan zeker deelnemer worden. Je hebt immers je eigen presentatie op onze website, waardoor bezoekers je kunnen vinden.

Heb je wel interesse in een website, kijk dan eens op www.openwebcreations.nl . Open Web Creations verzorgt je website en huisstijl ontwerp, hosting, domeinregistratie en biedt ondersteuning na oplevering. De websites werken standaard met een content management systeem, waardoor je gemakkelijk zelf je website tekstueel aanpast. Dennis Buijs is de persoon achter Open Web Creations en tevens mede eigenaar van de Alternatieve Kadobon.

 

Mijn bestedingscategorie staat niet op de website van Alternatieve Kadobon. Wat nu?

Het overzicht bestedingscategorieën is een zich uitbreidend overzicht. Mis je een bestedingscategorie als werkwijze, thema of product? Geef dit dan voor of na je aanmelding door. Na goedkeuring voegen we de bestedingscategorie toe.

 De bestedingscategorieën in de groep Erop Uit is van andere aard. In principe breidt deze groep zich niet uit. Heb je hier wel suggesties voor, dan horen we ze wel graag. 

Je kunt ons bereiken viat contact.

 

Een provisie van 5%, hoe werkt dat?

Een klant ondergaat bij jou bijvoorbeeld een therapeutische sessie en je tarief daarvoor is € 70,00. Je klant levert een Alternatieve Kadobon ter waarde van € 30,00 bij je in en betaalt € 40,00 contant. De volgende maand ontvangt je van de Alternatieve Kadobon 95% van de waarde van de ingeleverde Kadobon, oftewel € 28,50. Hierop worden de vaste kosten per kadobon, zijnde € 0,75  , in mindering gebracht, zodat € 27,75 op je rekening wordt bijgeschreven.

 

Hoe wordt ik deelnemer van Alternatieve Kadobon?

Je kunt jezelf als deelnemer rechtstreeks op deze website aanmelden. Alle informatie over de pakketten en diensten van de Alternatieve Kadobon vind je in het menu zakelijk.

Ook kun je voor een persoonlijke toelichting contact met ons opnemen.

 

Hoe weten mijn (potentiële) klanten dat ik deelnemer ben?

Ten eerste sta je natuurlijk als deelnemer op deze website vermeld. Daarnaast plaats je een banner van de Alternatieve Kadobon op je website, bij voorkeur op de homepage. Voor je bedrijfsruimte kun je een brochure downloaden, uitprinten en in je bedrijfsruimte plaatsen.Zo zijn er vele mogelijkheden voor potentiële klanten om te ontdekken dat ze met de AK bij jou terecht kunnen.

 

Hoe en wanneer ontvang ik het geld van de ingewisselde kadobonnen?

De manier van uitbetalen van bij jou ingewisselde Alternatieve Kadobonnen staat uitgebreid beschreven op het zakelijke deel van de website. Klik hier om daarnaar toe te gaan.

 

Wat als mijn klant meer of minder moet betalen dan de waarde van zijn kadobon?

Is het bedrag dat je klant aan jou moet betalen hoger dan de waarde van de kadobon, dan reken je het restant bedrag op een andere wijze af. Dit regel je rechtstreeks met je klant.

Is het te betalen bedrag minder dan de waarde van de kadobon, dan geef je het verschil retour in contact geld of in een andere vorm. Dat is aan jou als deelnemer om te bepalen.

Bij inwisselingen via internet, wanneer de kadobon niet fysiek kan worden overhandigd, speelt dit niet. Daar wordt altijd precies het bedrag van het te betalen bedrag afgerekend. Een eventuele restwaarde van de kadobon kan de klant bij een andere internettransactie inwisselen.

 

Hoe wissel ik een kadobon in?

Als deelnemer van de Alternatieve Kadobon ontvang je direct na aanmelding een handleiding Inwisselen Alternatieve Kadobonnen. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe het eenvoudige systeem van inwisselen werkt.

Het komt er in het kort op neer dat, nadat je de kadobon hebt aangenomen, je door in te loggen op onze website de kadoboncode invoert in ons systeem. Dit invoeren doe je op een moment dat het jou schikt, bijvoorbeeld tijdens het opmaken van de kas. Via deze invoer weten wij aan wie we kadobongelden mogen uitbetalen.

Meer informatie over het proces van inwisselen van de kadobon en de uitbetaling van kadobonnen vind je onder het menu zakelijk.

 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web