Cursus

Hilda
Vijfdaagse Detox kuur in je eigen omgeving
Centrum voor Meditatieve Ontspanning
Hilda Postema
Waalstraat 55
8226 LZ Lelystad
Flevoland / Nederland
0320-219204

www.meditatieve-ontspanning.nl
Bestedingscategorieën Ontgiften en Reinigen
Prijs totaal € 125,00
Beroepsvereniging 
Nee
Ziektenkosten verg.
Nee


Start tevens zaterdag 31 oktober - woensdag 4 november

Locatie: Centrum voor Meditatieve Ontspanning, Lelystad

Bijdrage kuur: €125, inclusief reinigende producten, en drie groep sessies, twee keer lunch.

Ja, een detox kuur in Portugal is natuurlijk super, maar we zijn niet altijd in de gelegenheid dit te volgen. En laten we wel wezen: bij een detox kuur gaat het om het detoxen, gelukkig kan dat ook gewoon vanuit de thuis situatie.

Deze kuur biedt je de mogelijkheid tijdens vier stappen een reingingskuur vanuit je eigen huis te volgen, maar wel met begeleiding in de vorm van adviezen en drie groepssessies. Een uitstekende manier om gewoonten te doorbreken!

Het is wel fijn om begeleiding te hebben tijdens de kuur. Dat geeft een grotere kans van slagen, want er komt wel wat discipline bij te kijken. Hilda Postema heeft ervaring met het geven van detox kuren, en biedt de juiste begeleiding.

Dagelijks krijgen we diverse toxische stoffen binnen. Een gedeelte daarvan blijft achter in ons lichaam, en worden ook wel slakken genoemd. Een detox geeft je lichaam een effectieve reiniging. En dat voel en zie je! Meer levenslust, een frisse oogopslag, ruimte voor nieuwe dingen... En als bonus verlies je vaak ook de nodige kilo's!

De kuur is gericht op darmreiniging, lever en nier reiniging, zuiveren van het bloed. Vervolgens is er weer ruimte voor opbouw: de juiste balans in een optimale vitamine en mineralen, essentieële vetzuren verhouding.

Detox programma

Stap 1:

Het programma begint met je aanmelding via deze website. Vervolgens krijg je een korte vragenlijst toegestuurd, zodat je de juiste begeleiding krijgt. Bij ernstige gezondheidsklachten is deze kuur niet geschikt. Als je de vragenlijst hebt terug gestuurd en de bijdrage hebt voldaan, krijg je de specifieke adviezen toegestuurd. Deze omvatten dieet adviezen [even geen koffie...] en de adviezen voor de reinigende kruiden en preparaten. Gedurende vijf dagen volg je thuis een reiningend dieet, met beperkte koolhydraten [afvallen!!!!]

Stap 2:

Op zaterdag 31 oktober om 0.9.30 - 12.30 start de kuur met de eerste groepsessie.

We beginnen met een Mindfulness sessie, eerst maar eens ontspannen. Daarna krijg je advies over je dag routine tijdens je kuur. Wat eet je, en wanneer.  Hoe pas je eventueel yoga en meditatie in, en Ayur Vedische lifestyle adviezen. Vervolgens is er een uitleg van de kuur producten. Je ontvangt de kuurproducten, deze zitten bij de kuur in. We eindigen de sessie met een lunch, die bestaat uit detox thee, salades, en smoothies. We eindigen om 12.30. Meer informatie over de Mindfulness sessie vind je op deze website.

Stap 3:

Op zondag 1 november van 10.30 - 12.30 is de tweede groep sessie.

We beginnen dit keer met een Prana yoga sessie. Daar is voor gekozen omdat deze vorm van yoga ook heel reinigend werkt. Er is een deelronde, vragen kunnen beantwoord worden, en er worden door Hilda adviezen gegeven voor de komende dagen. We sluiten weer af met een lunch. Meer informatie over Prana yoga vind je op op deze website.

Stap 4:

De derde groepssessie vindt plaats van 19.00 - 20.30

Hoe is het iedereen af gegaan? Nu voel je het positieve effect van een detox! Omdat je lichaam nu veel afvalstoffen kwijt is geraakt, kunnen we aan de opbouw fase beginnen. Het opbouwen van de juiste balans tussen vitamines, mineralen en essentiële vetzuren. Je krijgt advies welke supplementen daarvoor geschikt zijn. Je krijgt ook advies hoe je je maaltijden weer kunt opbouwen, en hoe je een gezonde lifestyle kunt blijven behouden.

Gewoon doen! Het is heel goed voor je gezondheid om te detoxen!

Geef je op via contact op de webiste www.meditatieve-ontspanning.nl .

 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web