Webwinkel

Louise
Yin Yang Japanse Plantaardige Olie
LK Products
Louise Krijnen
Gewelf 19
6641 NA Beuningen
Gelderland / Nederland
0616402301

www.lkproducts.nl
Bestedingscategorieën Etherische olieën, Homeopathie, Natuurlijke Verzorging
Prijs vanaf € 12,50


LK Products japanisches-pflanzenol-214x300Yin Yang Japanse plantaardige olie is een 100% zuiver destillaat van de wilde Japanse vulkaanmunt. Deze muntsoort groeit uitsluitend op vulkanische bodem. In deskundige kringen wordt de olie zeer gewaardeerd om hun ongeëvenaarde smaak, zijn intense geur en de uitzonderlijk krachtige uitwerking. Het is de “kleine wilde koningin” onder de muntsoorten in de wereld. De plant wordt maar 7 tot 12 cm hoog met hele kleine bladeren. Om één liter van deze unieke olie te winnen, wordt ongeveer 45 kilo vers en met veel zorg geselecteerde geoogste planten in een zeer zacht proces gedestilleerd.

Deze olie werkt als ze in de bloedsomloop dringt bijv. door inhalatie via de longen, bij het baden, massages of kompressen op de huid. Door de circulatie van het bloed geraken de essenties bij alle organen, die de voor hen belangrijke delen van de olie opnemen. Yin Yang werkt antibacterieel, is slijmoplossend, geeft een frisse adem, jeukstillend, activeert en ontspant.

Best of Nature producten worden onder licentie in Oostenrijk geproduceerd. In de laatste 12 jaar heeft de verkoop zich uitgebreid in meer dan 20 landen. De productie van deze 100% natuurlijke plantaardige destillaten zijn volgens originele recepten. Van elke partij voert de leverancier een kwaliteitscontrole uit. Dit garandeert de beste kwaliteit en absolute zuiverheid van deze unieke Yin Yang producten.

Het zijn homeopathische geneesmiddelen, de toepassing is uitsluitend gebaseerd op de homeopathie.

Kijk op onze website voor de diverse toepassingen van deze olie.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web