Reis

Carla
AndersPasen: Paasweekend in de natuur
VakantieAnders
Luc en Carla Anders
De helling 6-6
4104 AE Culemborg
Gelderland / Nederland
06 38424122

www.vakantieanders.nl
Bestedingscategorieën Spiritueel Weekend en Korte Vakantie
Locaties Schönberg – St-Vith - Luik
Prijs vanaf € 225,00


Vakantie Anders AndersPasen-2014Pasen is het feest van de lente, waarbij het ontwaken van de natuur na de winter wordt gevierd. Met de paasvuren  werden in het verleden de demonen van de winter verjaagd. Paaseieren werden als een symbool van vruchtbaarheid, in akkers te begraven zodat deze op hun beurt vruchtbaar zouden worden.


Met het weekend AndersPasen vieren we het aanbreken van het nieuwe seizoen.
Met elkaar en met activiteiten, workshops, vuur, eieren en rituelen.

Na de aankomst op vrijdag is er in de avond een kennismakingsprogramma, op zaterdag een feest met vuur en rituelen. Op zaterdag, zondag en maandagochtend zijn er volop workshops te volgen. Daarbij kun je denken aan djembé, massage, familieopstellingen, inclusief een kinderprogramma voor de jeugd.

Samen eten is onderdeel van het weekend. Elke dag ontbijt, lunch en het diner. Voor het diner bereidt onze kok verzorgt heerlijke en gezonde maaltijden op vegetarische basis.

Jij kunt erbij zijn, alleen of met iemand samen, met en zonder kinderen.

Praktische informatie:
Vanaf vrijdagavond 3 tot en met maandagmiddag 6 april 2015. Je kunt komen met je eigen kampeermiddel of je huurt een yurt, tipi  of pipowagen.

De prijs voor een volwassene is inclusief 3 overnachtingen in eigen kampeermiddel, alle maaltijden en deelname aan de workshops. De huur van een Tipi / yurt / pipowagen of caravan bedraag € 50 voor 3 nachten. Voor kinderen gelden aangepaste tarieven.

Er zijn voor AndersPasen nog plaatsen voor co-creators voor workshops, hulp bij in de keuken en kinderprogramma. Heb je interesse hierin, neem dan contact met ons op via e-mail of telefonisch.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web