Reis

Carla
VakantieAnders Zomerwerken in de Ardennen voor jong en oud
VakantieAnders
Luc en Carla Anders
De helling 6-6
4104 AE Culemborg
Gelderland / Nederland
06 38424122

www.vakantieanders.nl
Bestedingscategorieën Spirituele Buitenlandse Reis
Locaties Schönberg – St-Vith - Luik
Prijs vanaf € 399,00


De Zomerweken is een Vakantiefestival (sinds 1993) in de Ardennen met activiteiten, workshops en ont-moetingen. Alles mag, niets hoeft.

Workshops & Activiteiten

4 juli t/m 29 augustus 2015
De zomer weken zijn er 8 weken lang

  Vakantie-anders beleef-584x1024
yoga
massage
haptonomie
familieopstelling
bodymind
schilderen
mandala’s
dans
enneagrammen
 

toneel - drama
zang - dans
mindfulness
percussie
tarot
nlp/”ei kwijt”
sjamanisme
chakra’s
handlezen

 

ademwerk
rituelen
dreamtimehealing
paardrijden
kajakken
kampvuur
kinderprogramma’s

…enzovoort…

Deelname kan vanaf 1 of meer weken. De zomerweken zijn voor iedereen en alle leeftijden met voor elk wat wils. Er is een programma voor volwassen en een programma voor kinderen.

Laat de prestatiemaatschappij even voor wat het is en ervaar hier de luxe van het moment, de ruimte om jezelf te zijn en natuurlijk de geheel verzorgde en uitgebreide gezonde maaltijden tijdens het verblijf.

Veel mensen nemen iets duurzaams en persoonlijks van ‘Anders’ mee naar huis. Inspiratie in leven en werk, ondersteuning bij veranderingen en nieuwe vriendschappen die vaak ook ‘na’ VakantieAnders blijven…  Op deze plek hebben al velen een doorbraak ervaren tot vernieuwing in werk en privé.

Volwassen, alleen, samen, met of zonder kinderen
Iedereen die zin heeft in (nieuwe) contacten en activiteiten is welkom en kan in ongedwongen sfeer deelnemen aan cursussen en workshops of het kinderprogramma. Er zijn ook andere activiteiten waaraan gezamenlijk deelgenomen kan worden zoals ochtend-yoga, ontbijt, diner, meditatie en nog veel meer. Kortom, het Vakantie Anders Festival is eigentijds en voor ontspanning van lichaam en geest.

Workshops, cursussen en activiteiten
De workshops en cursussen zijn verdeeld over 5 dagen en per dag in 3 dagdelen. Het kinderprogramma is op dezelfde tijden als de cursussen en workshops voor volwassenen. ‘s Avonds zijn er diverse activiteiten en/of lezingen,  vollemaanrituelen, dansen, dreamtimehealings, kampvuur en meer…

Workshopgevers
Workshop gevers, trainers die zich graag bewegen in deze sferen nodigen we uit met eigen inbreng interactief deel te nemen aan onze programma’s als co-creators. Workshopgevers zijn graag bij VakantieAnders en delen hun inbreng met overtuiging. De variëteit van deze inbreng inspireert iedereen! Deelnemers laten genieten en kennismaken met hetgeen wat je zelf graag deelt met anderen om mensen te inspireren en te verdiepen in zichzelf en anderen.

Wandelen, fietsen, kayakken:
Iedereen kan gedurende de gehele week volop wandelen, fietsen en kayakken in de directe of wijde omgeving. Bergachtig, heuvelachtig, glooiend, door de bossen en langs (in) het water. Het kan allemaal. Georganiseerd of op eigen gelegenheid.

Paardrijden:
In de buurt is een organisatie waar we ieder jaar weer tot volle tevredenheid en met plezier gebruik kunnen maken van de paarden om erop uit te trekken. Een paar keer per week is paardrijden door de bossen een fijne en bijzondere beleving. Er wordt rekening gehouden met het niveau waarop je kunt paardrijden en de tochten duren zo’n 2 uur.

Lokatie
De fantastische omgeving spreekt tot verbeelding in al haar mystiek, magie en moeder natuur. Direct vanaf het terrein is er een uitgestrekt woud waarin mooi wandelingen te maken zijn. Alleen, samen of met een gids.
De zomerweken vinden plaats in de Belgische Ardennen in de buurt van St-Vith. De fantastische omgeving spreekt tot verbeelding in al haar mystiek, magie en moeder natuur. Direct vanaf het terrein is er een uitgestrekt woud waarin mooi wandelingen te maken zijn. Alleen, samen of met een gids.

Kampeerverblijf
Kamperen is mogelijk in je eigen tent, caravan of camper. Of je huurt een yurt, tipi, caravan of pipowagen bij ons.

Kampeerluxe
Kamperen bij VakantieAnders is luxe! Koken en boodschappen worden gedaan door onze keukenploeg. De keuken biedt gezonde vegetarische maaltijden. Met speciale wensen wordt rekening gehouden. Dagelijks is er een uitgebreid ontbijt/lunch en dinerbuffet. Onze kok maakt bijzondere maaltijden met veel lekkers en anders…

Eten
Verzorgde maaltijden! Het eten is geheel verzorgd tijdens het verblijf. Boodschappen doen, koken of meenemen van keukenmateriaal is dus niet nodig.

Kampvuur en bar
Elke avond is er een kampvuur buiten (bij regen in de grote vuurtipi). In de gezellige bar kunnen we aangenaam verblijven met fijne muziek onder het genot van heerlijke drankjes.

Bonte avond
Vrijdag-avond is het feest- en presentatieavond (met disco). Wie wil kan het geleerde in workshops presenteren en er zijn nog enkele verrassingen in petto. En bij dit alles : HET IS FEEST!

Sanitaire voorzieningen
Douches, toiletten en wastafels zijn er in ruime mate en voldoende verzorgd.

Meenemen

Denk bij kleding e.d. aan:

  • wandel- of andere stevige schoenen
  • (kap) laarzen
  • warme (fleece) trui voor de avonden bij het kampvuur
  • loszittende kleding (bv. joggingpak) die niet knelt (bijv. voor yoga, massage e.d.)
  • een dun matje of luchtbed, altijd handig om in het gras te leggen als je lekker buiten wilt liggen

Een goede zaklamp is ook aan te bevelen.

Tip! Neem goede slaapzakken mee of een extra dekbed. Niets zo vervelend als een koude slaapzak. De Ardennen heeft een schitterende sterrenhemel, maar dan koelt het ook flink af ‘s nachts!

De op deze website vermelde prijs is per volwassen persoon. Kijk voor de overige tarieven, inclusief de gereduceerde kinder- en co-creator tarieven op de onze eigen website.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web