Cursus

Deva
Body Love in Connections serie: Verbinden in Liefhebben
Centrum Djoj
Deva
Antony Duyklaan 5-7
3051 HA Rotterdam
Gelderland / Nederland
06-81087167

www.bodyconnections.nl
Bestedingscategorieën Energetische Massage, Tantra
Websites www.djoj.nl/deva
Prijs vanaf € 235,00
Beroepsvereniging 
Nee
Ziektenkosten verg.
Nee


Leven in harmonie, seksuele geheimen ontdekken, genieten van je seksualiteit, heling en vitaal oud worden voor stellen en alleengaanden.

Warmte, veiligheid, genegenheid, lachen, gehoord worden, begrip, ontvangen, overgeven, dankbaar zijn, stralen en dichtbij je hart kunnen blijven. Wensen om het leven zo bijzonder en wenselijk te maken.

In onze workshop geven wij aandacht aan bovenstaande onderwerpen.

Je maakt kennis met Oosterse filosofieën als Tantra&Tao.

We gaan (weer) meer genieten van onze seksualiteit. Wij geven oefeningen en tips, die gemakkelijk thuis te beoefenen zijn. Langer genieten van elkaar door simpel seksuele energie in het hele lichaam te voelen. Een methode om het orgasme uit te stellen en in volledige kracht door het hele lichaam te beleven. Aanraken en ontvangen, intimiteit, sensualiteit en seksualiteit als een normale gang van zaken en noodzakelijk voor een gelukkig en gezond leven
Intimiteit en seksualiteit nemen een belangrijke plaats in gedurende ons leven. Het is de krachtigste energie die we in ons hebben en kunnen activeren.

Taoïstische basis oefeningen worden gedaan van de Seksuele Kunfu (training) met meer verdieping, in het vervolg van de beginners serie.

Onderdelen die in het aan bod komen:

  1. Verschillende elementen en zintuiglijke waarnemingen vanuit de Tantra & Tao
  2. Taoïstische liefdes technieken
  3. Aanraken en in contact zijn met jezelf en de anderen
  4. Leren hoe je jezelf en samen seksueel kunt helen met massage en meditatie
  5. Jouw energie om dicht bij je hart te blijven en al datgene te mogen ervaren
  6. Meer genieten van de liefde en van het leven!
  7. Praktische technieken worden je meegegeven, die gemakkelijk thuis te beoefenen zijn

Het worden leuke, spontane workshops in een veilige sfeer met gevarieerde elementen die passeren o.a. dans, meditatie, massage en veel Tantrische & Taoïstische oefeningen

Dit alles in een veilige setting. We leren je (weer) meer en intenser te genieten van jezelf en je partner en alles wat er in je leven is, ook de kleine dingen. Met veel aandacht voor de zintuigen.

Wij gaan uit van gelijk aantal stellen, mannen en vrouwen, ongeacht leeftijd, die open staan om zich te verdiepen in de seksualiteit en vitaliteit.

Praktische informatie:
5-delige Serie workshops voor beginners, € 395,00 per stel of € 235,00 voor alleenstaande. Inschrijving vindt plaats via de website van Centrum Djoj in Rotterdam (zie bijgevoegde link op deze pagina bij websites).

 

 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web