Individuele begeleiding

Astrologie, ook in combinatie met wandelcoaching mogelijk
Kleur je Leven
Gerda Prins
Gerard Doustraat 23
3781 EH Voorthuizen
Gelderland / Nederland
06-22500755

www.kleur-je-leven.nl
Bestedingscategorieën Astrologie, Wandelcoaching
Tarief per uur € 60,00
Beroepsvereniging 
Nee
Ziektenkosten verg.
Nee


Als beeldend coach, astroloog en wandelaar wil ik je graag uitnodigen om met mij te gaan wandelen. Zeker wanneer je wat hulp kunt gebruiken in je leven omdat het niet zo loopt zoals je graag wilt. Om wat voor reden dan ook. Je kunt ontslagen zijn, je relatie is uit, je wilt voor jezelf werken, maar hoe ga je dat doen?
 
Misschien wil je graag wat kilo's kwijt, meer inzicht in jezelf enz. Er kunnen talloze redenen zijn om mij te vragen om met jou mee te lopen. En dan bedoel ik ook letterlijk meelopen
 
Waar kies je voor? 
Wij gaan samen op pad en onderweg maken we gebruik van dat wat we tegen komen. Ook kan ik wat meenemen van huis wat ik denk nodig te hebben om jou dichter bij je doel te brengen. Soms maak ik gebruik van onverwachte creatieve ingevingen en soms zijn we geheel stil. Iedere keer stel ik mij af op wat jij nodig hebt. Dit doe ik geheel vanuit mijn intuïtie. Soms geeft dat ook verrassingen omdat ik zelf nog niet wist. Vooraf kijk ik in je horoscoop, zodat ik ook deze informatie met mij meeneem en kan delen met jou.
 
Wat levert het je op?
Door in beweging te zijn en samen op pad te gaan breng je beweging in jou situatie, in jou leven. En juist deze beweging zorgt voor nieuwe ideeën, creatieve invallen. Wanneer je jezelf de ruimte geeft in de buitenlucht kun je opruimen wat je niet meer nodig hebt. Oude rommel achter je laten om een nieuwe weg in te gaan.
 
Treuzel niet langer en stap over de drempel om een afspraak te maken.
Je kunt kiezen voor 1 uur, 2 uren of 3 uren. Ik maak dan een programma en kijk naar je horoscoop. 1 uur is € 60,00, 2 uren € 110,00, 3 uren €160,00
 
Dit kan ook voor een relatiewandeling of huur mij in voor een dagje uit.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web