Individuele begeleiding

Esther
Coaching aan de hand van je dromen
Dreamcoaching
Esther Dijckmans
Wijchen
Gelderland / Nederland
06-10669196

www.dreamcoaching.nl
Beroepsvereniging 
Nee
Ziektenkosten verg.
Nee


Droomcoaching:

Voor wie:


Voor mensen die te kampen hebben met één of meerdere van de volgende situaties:
Moeite hebben met keuzes maken, loslaten, niet meer weten welke richting je op moet, het ontbreken van zingeving in je bestaan, het niet meer zien zitten in werk/relatie etc., het gevoel hebben vast te zitten, het gevoel hebben er niet bij te horen.

Veel mensen zullen deze thema's in meer of mindere mate tegenkomen in het leven en op zoek gaan oplossingen. 
En ookal weten de meeste mensen wel dat alle antwoorden uiteindelijk in zichszelf te vinden zijn, toch is het lastig om deze zonder hulp naar boven te halen. Laat staan er naar te gaan leven.

Waarom:

Dromen worden maar al te vaak als bedrog betiteld. Dit mag dan misschien soms voor de opperlaag van dromen gelden (de uiterlijke vorm), maar als je een diepere laag aanboort, zul je versteld staan van de waardevolle lessen die je al die tijd zomaar over het hoofd hebt gezien.

Dromen bieden een bron van rijkdom en geven richting aan ons leven. Ze beschikken over kennis die in ons onderbewuste is opgeslagen. Elke nacht weer wordt ons een nieuwe kans geboden om te gaan luisteren naar de taal van ons hart, die tot ons spreekt via onze dromen. Omdat dromen een symbolische weergave bieden van thema's die spelen in ons leven is het vaak moeilijk interpreteerbaar.
Als droomcoach ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen bij het vertalen van de boodschappen die verpakt zitten in de droomsymboliek. Ik leid en begeleid je op weg naar jouw innerlijke wijsheid, zodat jij het pad van jouw hart gaat volgen en een leven gaat leiden op basis van keuzes die kloppen voor jou.

Het aanboren van jouw innerlijke wijsheid door je bewust te worden van wat je dromen te zeggen hebben zal jouw leven verrijken en je inspireren tot leven en beleven vanuit je hart. 

Je hoeft niet ver reizen om jezelf en je antwoorden te vinden. Geef je over aan de wereld van dromen, waarin de oplossingen je als vanzelf worden aangereikt.

Contact:

Neem contact op met esther@dreamcoaching.nl of bel: 06 10 66 91 96.
Ook letterlijk hoef je niet ver te reizen als dat niet binnen je mogelijkheden/wensen ligt. 
Droomcoaching is ook online mogelijk. 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web