Individuele begeleiding

Marjo
Shiatsu sessies en energetische cellulaire healingen
Shiatsu praktijk wiyo
Marjo Post
Anna van Goghstraa 17
7207 KN Zutphen
Gelderland / Nederland
0613024907

www.praktijk-wiyo.nl
Bestedingscategorieën Aura Reading en Healing, Chakra Healing, Energetische Therapie, Shiatsu Massage, Stoelmassage
Beroepsvereniging 
Ja
Ziektenkosten verg.
Ja


WAT IS SHIATSU?

Shiatsu is een manier van lichaamstherapie of massage die onder andere ontwikkeld is in Japan. Bij shiatsu worden duimen, handpalmen en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam. Hierbij werk de behandelaar met de zwaartekracht. Massage wordt gedaan met de handen ( geen apparaten). Er wordt aleen druk uitgeoefend aan de oppervlakte van het lichaam. Men blijft heel geheel gekleed.

Wie heeft baat bij een shiatsu behandeling? een shiatsu behandeling is gericht op het tot stand komen van een evenwicht en harmonie en bevordert het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam.

Dus vrijwel iedereen heeft baat bij een behandeling. In mijn praktijk behandel ik mensen met burn-out, migraine, rug en schouderklachten, zwangeren, mensen die chemokuren onder gaan.

seen shiatsu behandeling kost 55 euro en wordt vaak voor een deel vergoed door de zorgverzekering

 

Energetische cellulaire Healing


Wie zijn bestemming kent, vindt de weg door Lao Tze.Een energetische healing behandeling is een geheel natuurlijke behandeling, uitgevoerd door een energetisch therapeut met het doel het lichaam te stimuleren en het zelfgenezend vermogen van het lichaam te versterken.De energetische therapeut werkt met een hoge energiefrequentie waarmee het energieveld
(de aura en chakra’s) van de cliënt wordt hersteld. De energie stroomt via de therapeut in de chakra’s van de cliënt, daardoor wordt diens energiesysteem schoongemaakt, gebalanceerd en krachtiger gemaakt. Die voelt zich daarna weer energieker en fitter.
N.b. er kunnen soms wat tijdelijke bijwerkingen optreden zoals hoofdpijn, buikpijn of misselijkheid, aangezien de behandeling geheel natuurlijk is en er geen fysieke kracht of medicamenten worden gebruikt is dit onschadelijk en hooguit een teken dat er terdege iets verandert.
Een behandeling duurt rond de 60 min. De cliënt ligt daarbij gekleed op een massagetafel. De therapeut werkt met subtiele aanrakingen via energie punten op romp, voeten en hoofd.De behandeling is er op gericht energie blokkades te verwijderen, spanning te reduceren, emoties te laten stromen en te verwerken en zo beter afgestemd te zijn op je levensdoel.Afhankelijk van het energie systeem, de conditie en de lichamelijke klachten van de cliënt zijn gemiddeld 2 tot 6 behandelingen nodig om het gehele energiesysteem weer in een gezonde conditie te krijgen.

Ik ben getraind in Findhorn, Schotland bij Tjitze de Jong. Hij is afgestudeerd als healer en docent aan de Barbara Brennan Healing school in Miami,VS en  Bad Ischl, Oostenrijk  www.tjitzedejong.com en  www.barbarabrennan.com  Als onderdeel van mijn intensieve training heb ik mijn eigen projecties en overtuigingen onder de loep genomen, gekeken hoe deze mijn energiestroom en mijn levenskracht mogelijk belemmeren of begrenzen en zonodig mijn gedrags- en denkpatronen aangepast.Dit is- en blijft uitdagend, maar het is vooral een verbazingwekkende reis geweest waarin ik
veel inzichten over mezelf en mijn medemens heb gekregen.
En, net als het leven zelf, is dit een nog steeds in beweging!
Het was een verbazingwekkende ervaring te ervaren dat je, met het focussen van energie, mensen in hun klachten kunt bijstaan.
Deze behandelingen hebben een diepgaand effect op jouw welzijn en functioneren.

 

Behandeling van +/- 60 min, kosten 45 euro.  (geen vergoeding door zorgverzekeraar)
Let op: consulteer altijd eerst een huisarts of specialist indien u lichamelijke, emotionele of psychische klachten heeft, voordat u een aanvullende behandelmethode gaat volgen.
Dit om levensbedreigende ziekten of situaties uit te sluiten.

 

zie mijn website

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web