Bijeenkomst

Tanya
MINDFUL YOGA Natuurlijk Helend
Groningen Natuurlijk Helend
Tanya Reitsma
Vismarkt 34a
9711 KT Groningen
Groningen / Nederland
06-24530070

www.natuurlijkhelend.nl
Bestedingscategorieën Mindfulness, Yoga Algemeen
Websites www.natuurlijkhelend.nl
Beroepsvereniging 
Nee
Ziektenkosten verg.
Nee


Yoga Natuurlijk Helend

MINDFUL YOGA

Yoga gaat over Verbinding, verbinding van lichaam en geest.

De Mindful Yoga lessen worden gegeven in een kleine groep in een knusse ruimte. De yoga bewegingen die uitgevoerd worden zullen langzaam zijn, zodat er voldoende tijd is om met vriendelijke aandacht bij de bewegingen aanwezig te zijn. 

De lessen bestaan uit zowel actieve als rustgevende asana’s (houdingen). De ene keer een wat rustigere les, de andere keer juist wat meer uitdagender. Je wordt met name uitgenodigd om dicht bij je eigen grens te blijven en zonodig te kiezen om de beweging alleen in gedachten mee te doen. Er is geen streven naar resultaat. Je wordt geleerd om opmerkzaam te zijn, goed voor jezelf te zorgen en accepterend naar jezelf te zijn. In alles wat je tegenkomt.  

De yoga lessen worden gegeven door Tanya Reitsma; Mindfulness Trainer & Transformatie Therapeut. De lessen zijn een integratie van jarenlange ervaringen met Iyengar Yoga en Mindfulness. Vanuit een streven naar perfectie is de vriendelijk erkennend manier van aanwezig zijn, niet alleen een manier van lesgeven, maar eerder een manier van leven geworden. 

Ervaar wat deze milde accepterende manier van aandacht met jou kan doen. 

Op dinsdag van 11.00 - 12.15 op de Vismarkt 34a
Op donderdag van 9.30 - 10.45 op de Friesestraatweg 31

 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web