Individuele begeleiding

Ineke
Inham, ontdek je eigen kracht!
Inham, praktijk voor NEI coaching &Ik leer anders
Ineke Vliem
Goudenregen 10
5682 EM Best
Noord-Brabant / Nederland
0499 87 12 42

www.neicoach.nl
Bestedingscategorieën NEI, neuro emotionele integratie
Beroepsvereniging 
Ja
Ziektenkosten verg.
Ja


Ineke Vliem van Praktijk Inham biedt individuele coaching aan zowel volwassenen als kinderen. Zij is gespecialiseerd in klachten met een emotionele achtergrond en in beelddenken.

De maatschappij stelt steeds hogere eisen aan de mens. We houden ons bezig met goed functioneren op het werk, school, thuis, clubs en in onze relaties. Dit vraagt veel energie. Soms denken we echter: is dit het nu? Wil ik dit nu echt? Het gevoel en verstand komen soms niet meer overeen. Maar dan? Steeds meer mensen weten de weg dan te vinden naar Praktijk Inham van Ineke Vliem.

Deze klachten kunnen zich op verschillende manieren uiten. Denk hierbij aan: malende gedachten, relatieproblemen, moeite met keuzes maken, stress, verwerking van (seksueel) misbruik of vastlopen in een rouwverwerkingsproces. Kinderen en tieners komen bij Ineke met bijvoorbeeld concentratieproblemen, weinig zelfvertrouwen, woedeaanvallen, toetsingsangst, verwerking scheiding, moeite met overgang van school naar werk, hypergedrag of zich afsluiten. Bij onverwerkte emoties maakt Ineke gebruik van NEI om emotionele blokkades op te heffen.

Daarnaast is Ineke gespecialiseerd in gevoeligheid (sensitiviteit): “Iedereen heeft gevoeligheid. Soms kan je gevoeligheid verhoogd zijn, door bijvoorbeeld een intense gebeurtenis. Je kunt ook van nature supergevoelig zijn. Dit heet HSP, hoog sensitieve personen. Deze volwassenen en kinderen hebben hele verfijnde antennes om signalen op te vangen, zoals sfeer en stemmingen. Alle signalen die zij opvangen kunnen soms teveel worden. Je raakt dan overvoerd; je innerlijke computer slaat op tilt. Op dat moment kun je niet meer functioneren zoals jij dat wilt. HSP-ers zijn ook vaak beelddenkers, dat vraagt soms ook specifieke aandacht.”

Veel HSP-ers blijken ook beelddenkers te zijn. Speciaal voor beelddenkers is er nu de leermethode "Ik leer anders". Ineke is gecertificeerd coach Ik leer anders en helpt beelddenkende kinderen hoe zij informatie kunnen opslaan.

Gratis kennismaking
Praktijk Inham is gevestigd in Best, op slechts 7 minuten lopen van het station. Ineke is HBO opgeleid en aangesloten bij een beroepsvereniging. Hierdoor vergoeden de meeste zorgverzekeraars bij een aanvullende verzekering. U hebt geen verwijzing van de huisarts nodig.

Voor meer informatie of een gratis kennismakingsgesprek kunt u terecht bij Praktijk Inham, Goudenregen 10, 5682 EM Best, telefoon 0499 – 871242, of kijk op  http://www.neicoach.nl/.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web