Individuele begeleiding

Hanny,
Yoga, Meditatie, Kinesiologie, Quantum Touch
Dharana
Hanny, Roselinde en Alison
Sagittalaan 6
5632 AL Eindhoven
Noord-Brabant / Nederland
0523-613816
06-45730879

www.dharana.nl
Bestedingscategorieën Yoga Algemeen, Mediteren, Kinesiologie, Quantum Touch
Locaties Dedemsvaart - Overijssel
Beroepsvereniging 
Ja
Ziektenkosten verg.
Ja


Door Dru Yoga te beoefenen leer je je concentratie en aandacht te beheersen.
Dit brengt je in contact met je eigen levensenergie, waardoor je een krachtig, evenwichtig en ontspannen lichaam ontwikkelt. We zien dat mensen fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel in balans komen door regelmatig Dru Yoga te beoefenen.

Door Dru Meditatie te beoefenen kan jouw ongeduld worden omgezet in kalmte en innerlijke rust. Dru Meditatie geeft je nieuwe kracht en heeft een heilzame werking. Het brengt je vanuit de chaos om je heen naar het stille punt in jezelf.

Kinesiologie, letterlijk 'De leer van de beweging', is een therapeutische manier van werken waarbij er gebruik wordt gemaakt van spiertesten om uit te zoeken waar, waarom en wanneer de balans in het lichaam verstoord is geraakt en tegelijkertijd hoe die balans kan worden hersteld.

Quantum Touch verbindt ademhaling en lichaamsbewustzijnstechnieken om de energie op een hoog niveau te brengen. Dit leer je door eenvoudige technieken en oefeningen die voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk zijn. Er zijn geen symbolen of speciale afstemming nodig, omdat de mogelijkheid tot helen een aangeboren gave is die ieder mens bezit.
De lichaamseigen intelligentie beslist hoe en waar de heling zal gaan plaatsvinden. Zolang je de ademhalings- en lichaamsbewustzijnstechnieken gebruikt hoef je ook niet bang te zijn dat je er  uitgeput van raakt.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web