Lezing

Marianne
Fotoreading Kinderen
Kiluma
Marianne v/d Weijer
Taylorweg 8L
5466 AE Veghel
Noord-Brabant / Nederland
06-21282843

www.kiluma.nl
Beroepsvereniging 
Nee
Ziektenkosten verg.
Nee


Voor meer duidelijkheid bij bijvoorbeeld gedragsproblemen, in de omgang met andere kinderen, als je kind veel huilt of weinig emoties laat zien, je kind uitspraken doet die je emotioneel raken of erg wijs klinken of als je het gewoon fijn vindt om te weten wat een fotoreading je kan vertellen.

Door middel van een foto van een kind kan Marianne in contact komen met de energie van dat kind en je zo informatie doorgeven die je wellicht zelf niet kunt horen of zien.
Deze avond is bedoeld om op een ongedwongen manier kennis te maken met Marianne en een werkwijze van haar.

Hoe werkt het nu precies?
Misschien gaat het het meest leven voor je d.m.v. de volgende uitleg. Als je naar muziek luistert, hoor je tonen, maar je ziet helemaal niks. Jouw hersenen zetten geluidsgolven om in geluid en zo kun je verschillende tonen horen.
Mensen zenden ook signalen uit, ook wel energie genoemd. Ieder mens heeft een energie om zich heen hangen, die leesbaar is. Door Marianne haar fijngevoeligheid, kan zij middels een foto het energieveld van de betreffende persoon waarnemen en komt er allerlei informatie binnen. Deze informatie deel zij met je en eventuele vragen kunnen beantwoord worden.

Per persoon mag er één foto neergelegd worden en Marianne probeert zoveel mogelijk foto's te lezen maar kan niet garanderen dat alle foto's op een avond aan de beurt komen.

Wil je een persoonlijk gesprek met fotoreading? Dat kan ook!

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web