Workshop

Marianne
Trancedans
Kiluma
Marianne v/d Weijer
Taylorweg 8L
5466 AE Veghel
Noord-Brabant / Nederland
06-21282843

www.kiluma.nl
Beroepsvereniging 
Nee
Ziektenkosten verg.
Nee


 Trancedans (geblinddoekt dansen) is al eeuwenoud in culturen over de hele wererld. Trancedans is een bewegende meditatie waarbij je je bewustzijn verruimd. De trance ervaring kan meehelpen aan een spiritueel ontwaken, mentale helderheid, fysieke stabiliteit en een emotioneel welbevinden. De dans geeft de mogelijkheid een nieuwe kijk op het leven te krijgen, door je eigen kracht terug te vinden van binnenuit. Je wordt je eigen heler, raadgever en visioen zoeker.

Tijdens deze trancedans zijn we geblinddoekt om ons zo niet door de buitenwereld te laten beïnvloeden. Je wordt begeleid door instrumenten die je in trance kunnen brengen. Je wordt begeleid door verschillende mensen die live muziek maken tijdens de dans om jou zo diep mogelijk naar binnen te laten keren. Je kunt met een vraag of thema dansen en je hoeft absoluut geen danser te zijn om hieraan mee te doen. Het is juist de bedoeling om vrij te bewegen. Dit werkt erg bevrijdend en je staat direcht in contact met je lichaam.

Voor mensen die moeite hebben met gronden en veel in hun hoofd zitten is dit een uitstekende manier om dit patroon los te laten.

De trancedans avonden worden gegeven op vrijdag van 20:00 tot 22:30 uur in Het Gasthuis in Schijndel.

Op vrijdag 23 januari, 27 februari, 20 maart, 17 april, 22 mei, 19 juni, 3 juli, 18 september, 20 oktober, 20 november en 18 december.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web