Individuele begeleiding

Marianne
Voor life coaching van jong en oud coachingspraktijk
Kiluma
Marianne v/d Weijer
Taylorweg 8L
5466 AE Veghel
Noord-Brabant / Nederland
06-21282843

www.kiluma.nl
Beroepsvereniging 
Ja
Ziektenkosten verg.
Ja


Kinderen met ADHD, autisme, hooggevoeligheid o.i.d. worden hier op een professionele wijze begeleid.

Voor volwassenen is er een scala aan activiteiten om aan deel te nemen en zo bezig te zijn met bewustwording, zowel individueel als in groepsverband. Daarnaast is Kiluma bekend met de producten van Forever Living en geven zij hierin persoonlijk advies.

Kom in je kracht met Kiluma!

 

Life coaching

Life coaching heeft tot doel het levensgeluk op alle levensgebieden te vergroten.
Daardoor wordt het hele leven van de mens onder de loep genomen.

Persoonlijke consulten

Deze consulten zijn er voor mensen die een vraag hebben, een probleem opgelost zien, een ingeving willen, zich willen oriënteren, rouw verwerken, een kinderwens hebben of om willen leren gaan met stress, pijn of een beperking.

De vraag, het probleem of de ingeving kan zich bevinden op het gebied van relaties (partnerrelatie, ouder-kind relatie), werk/school of op persoonlijk vlak.

Of het probleem is te vinden op fysiek gebied; we hebben het ook over de lichamelijke klachten met een psychische achtergrond zoals hyperventilatie, darmklachten, rugpijn, allergieën, moeheid en depressie, geblokkeerde energie en burn-out verschijnselen.

Tevens geeft Marianne adviezen over beroepskeuze, schoolkeuze of andere moeilijke of belangrijke keuzes.

Personen die zich oriënteren op hun mogelijkheden tot spirituele groei zijn ook zeer welkom. Maar ook mensen die willen leren gronden en afsluiten van gevoelens van anderen of d.m.v. hypnotherapie terug willen keren naar eerdere levensontwikkeling (regressie).

Tot slot kun je binnen Kiluma ook terecht voor advies voor het inrichten van een babykamer of nieuwe (werk-)ruimte. Tijdens een huisbezoek wordt er gevoeld naar de energie van de kamer en wordt er advies gegeven over waar je bijv. het beste het bedje neer kunt zetten voor meer rust voor de baby/kind of andere handige tips die je vooruit kunnen helpen.

Kortom, iedereen en alle vragen zijn welkom!

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web