Individuele begeleiding

Erik
Massagepraktijk To Work Well
To Work Well
Erik Kluit
Admiralengracht 86
1057 GC Amsterdam
Noord-Holland / Nederland
020-7529946
06-40351727

www.toworkwell.nl
Bestedingscategorieën Stress Coaching, Intuitieve Massage, Mindfulness
Beroepsvereniging 
Ja
Ziektenkosten verg.
Nee


In de massagepraktijk van To Work Well kun je in alle rust genieten van een ontspannende massage, een workshop Leren Masseren of een workshop Welzijn & Mindfulness volgen, of je gevoel van welzijn vergroten d.m.v. persoonlijke coaching.

Ontspanningsmassage
Een integratieve massage helpt je om je te ontspannen en jezelf te voelen. (1 ¼ uur, 45 €).

Dieptemassage
In de dieptemassage worden ademhalings- en massagetechnieken, en pulsen (zachtjes wiegen) gebruikt om de spieren en het omliggende bindweefsel dieper in te gaan, waardoor spanning verminderd, vastzittende afvalstoffen los komen, en energie weer kan stromen. (1 ½ uur, 65 €).

Individuele coaching welzijn
Even aandacht voor jezelf. (1 ½ uur, 50 €).

Anma massage
Anma wordt over de kleding heen gegeven en bestaat uit stretchen, kneden, drukpuntmassage, en massage om het lichaam te stimuleren en zo de gezondheid te herstellen of te onderhouden (1 uur, 45 €).

Hot stone massage
Een diepe plaatselijke massage met warme stenen. Daarna wordt je verder los gemasseerd met warme stenen, warme olie en handen (1 ½ uur, 65 €).

Workshop intuïtieve massage
Een 3 uur durende workshop "basiskennis intuïtieve massage" voor paren en kleine groepen, ook individueel aanmelden is mogelijk; van twee tot maximaal vier deelnemers (50 € per persoon). Ook als special voor twee (3 lesuren, 130 €) en als special voor één met eigen model (2 lesuren, 80 €), met datum/tijd in overleg. Met instructie video's (HD kwaliteit) via het internet. Al meer dan 400 tevreden cursisten. Ook als kadobon beschikbaar!

Workshop Welzijn & Mindfulness In deze 3 uur durende workshop ga je oefenen om meer met je aandacht in het nu te zijn. De oefeningen, in de blokken energie, ademen, massage en meditatie, helpen je om los te laten, te ontspannen, en te voelen wat is nu is. Ze zijn goed inpasbaar in je dagelijks leven (50 € per persoon).

Vervolg workshop intuïtieve massage
Een 3 uur durende vervolg workshop intuïtieve massage voor paren en kleine groepen, ook individueel aanmelden is mogelijk; van twee tot maximaal vier deelnemers (50 € per persoon). Ook als kadobon beschikbaar!

Vitaliteitsmassage en lichaamsbewustzijn
Een massage gecombineerd met een lichaamsbewustzijn oefening die het contact met het lichaam en het bewustzijn van alle delen van het lichaam verbeterd (2 uur, 75 €).

TouchPro® stoelmassage voor particulieren
Met de kleren aan even ontspannen (15 minuten, 20 €).

TouchPro® stoelmassage voor bedrijven en instellingen
Al 7 jaar verzorgt To Work Well stoelmassages bij een aantal bedrijven in Amsterdam. Met de kleren aan even ontspannen en weer vitaal aan de slag. Op locatie in de regio Amsterdam, voor kleine en grote projecten.

Eckhart Tolle stilte groep Amsterdam
Elke 1e zondagavond van de maand om 20.00 uur de nieuwste Eckhart Tolle video lezing, en daarna mediteren (5 € per keer).

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web