Individuele begeleiding

Carola
Haal het beste uit jezelf !
Carest
Carola Keizer
Mikadofazant 4
1704 WK Heerhugowaard
Noord-Holland / Nederland
072-5716239
06-44114052

www.carest.nl
Bestedingscategorieën NEI, neuro emotionele integratie, Omega Health Coach, EFT, Emotional Freedom Techniques, Chakra Healing, EE, Emotioneel Evenwicht, Resonantie Therapie, Ademcoach
Beroepsvereniging 
Ja
Ziektenkosten verg.
Ja


Als je vandaag een kwantumsprong in je leven zou kunnen maken, wat zou dat betekenen?

Tijdens een behandeling worden diverse methodes gebruikt die het lichaam aanzetten zichzelf te genezen. Deze methodes verbeteren het functioneren van het immuunsysteem en coördineren het lichaam om beter te gaan ontgiften, regenereren en zichzelf te herstellen van (chronische) ziekten of klachten.

De methodes die o.a. gebruikt worden zijn: N.E.I., Omega Health Coaching, Adem je Vrij, Chakra Balancing Techniek, Emotioneel Evenwicht, Integra, Resonatietherapie en de methode Fluisterkind.

Er worden voornamelijk spiertesten (kinesiologie) gebruikt om snel tot het kernprobleem onder te klacht te komen. Voordat de diagnose gesteld wordt, wordt onderzocht welk probleem ten grondslag kan liggen aan de klacht.

De resultaten van de behandelingen zijn bijzonder: men ervaart een snelle directe en positieve reactie. Na één tot enkele sessies is het lichaam gereed voor herprogrammering van gezondheid op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Zie verder www.carest.nl of www.ademjevrij.nu

 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web