Cursus

Frederieke
Ayurveda in je dagelijks leven
Ayurfreddy
Frederieke Couvée
Multatulilaan 55
1215 BH Hilversum
Noord-Holland / Nederland
06-21541317

www.ayurfreddy.nl
Bestedingscategorieën Ayurveda
Prijs totaal € 195,00
Beroepsvereniging 
Nee
Ziektenkosten verg.
Nee


Ayurveda is de wetenschap van het leven maar ook de wetenschap van geluk. Het Sanskrietwoord voor geluk is Svastha. Dit woord betekent ook in jezelf staan, vrij van zorgen zijn, vrij van ziekten zijn. Iemand die vrij van ziekte en zorgen is, die is volgens Ayurveda gelukkig.

Ayurveda vertelt ons al duizenden jaren hoe wij in harmonie met onze constitutie kunnen leven en daardoor ziekte kunnen voorkomen.

Hoe kun je Ayurveda integreren in je persoonlijke leven, zonder je leven drastisch te moeten veranderen? Die vraag staat centraal in deze cursus, die uit zes woensdagavonden bestaat. Tijdens de cursus zullen we dieper ingaan op de verschillende constituties en de leef- en voedingsadviezen die bij verschillende personen passen. Iedereen is namelijk anders en voor iedereen gelden dus ander ‘regels’ om in harmonie te leven.

We werken met een klein groepje, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke benadering. Iedere week krijgen de cursisten ‘huiswerk’ mee; de bedoeling is dat je na het volgen van deze cursus zelf een haalbaar en persoonlijk voedings-en leefstijlprogramma hebt samengesteld, dat bij kan dragen tot jouw Innerlijke Geluk!

Onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn:

  • basisprincipes Ayurveda
  • constitutieleer
  • voeding
  • ochtendrituelen
  • seizoenen
  • reinigen
  • Ayurveda en Spiritualiteit

Lestijden: 6  woensdagavonden van 19.30 tot 21.45, .
Locatie: Praktijk Ayurfreddy, Hilversum
Prijs: 195,- incl. cursusmateriaal.
Inschrijven kan door een mailtje te sturen of bel met 0621541317.

Je inschrijving is definitief na betaling van bovenstaand bedrag op rekeningnummer 78.49.18.821 t.n.v. Ayurfreddy in Hilversum.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web