Individuele begeleiding

Margot
Journey Practitioner, Luisterkind Werker, Enneagram Coach
de Helende Reis, Luisterkind-methode, Enneagram coach
Margot de Hoest
J. H. Meijerstraat 31
1214 NH Hilversum
Noord-Holland / Nederland
0356834678
0613285557

www.praktijkzonnewende.nu
Bestedingscategorieën Enneagram, Helende Reis - Brandon Bays
Websites Coaching met de Helende Reis en Luisterkind-methode
Beroepsvereniging 
Ja
Ziektenkosten verg.
Nee


Sinds 2005 werk ik met de Journey of de Helende Reis van Brandon Bays. Het is een effectief werkende methode, waarbij je snel naar de kern van je probleem gaat. In een Helende Reis ga je altijd op zoek naar onderliggende oorzaken en emoties. De combinatie met de Luisterkind methode en het Enneagram maakt mijn life-coaching compleet: alles wat je meemaakt in je leven en je verwerkt die emoties niet, om wat voor reden dan ook (meestal omdat je nog kind bent), blijft dat in je lijf zitten. Daar kun je op een gegeven moment ("de bekende druppel...") weer tegenop lopen. 

Betere communicatie tussen ouder en kind. De meeste mensen die bij me komen voor coaching, blijken nog altijd met onverwerkte emoties uit hun eigen kind-tijd te zitten, met de bijpassende overtuigingen en patronen. Daarom leek het mij een goed idee meteen met de kinderen te beginnen. Door de Luisterkind-methode te gebruiken daarbij, en daarna de ouders te begeleiden in een Helende Reis, kunnen de kinderen opgroeien vanuit heelheid. Zij kunnen zijn wie ze werkelijk zijn. Omdat alles één geheel is: het probleem van jouw kind staat nooit op zich zelf. Het hele gezin speelt een rol. Het Enneagram laat zien welke typen de gezinsleden hebben, en waar de kortsluitingen zijn.

Lees mijn boekje Geluk op je pad... Bij jouw consult krijg je het boek cadeau. Er staan prachtige en ontroerende verhalen in over mensen die bij mij in de praktijk kwamen. Lees meer op mijn site of in de weblog van de kadobon. 

Luisterkind-methode. Je hoeft alleen maar een foto van jouw kind te sturen, korte info en vragen. Vervolgens ga ik met jouw kind "in gesprek" in een Afstemming. Ik stel me via de foto helemaal open voor het kind. Aan de hand van de vraag of probleem zie of hoor ik wat het kind zelf wil veranderen in zijn/ haar leven, waardoor het gelukkiger kan worden.
Bij een Helende Reis kan de ouder zelf "in gesprek" gaan met het kind.

Het Enneagram gaat uit van 9 persoonlijkheidstypen. Niet om je in een hokje te stoppen, maar het laat zien welke bril je op hebt, hoe jij tegenhet leven aankijkt. In een interview of korte cursus gaan we op zoek naar het type dat bij je past.

Je kadobon kun je bij mij  besteden voor een Afstemming, korten intensieve Helende Reis of Enneagram-interview. 

Ik werk daarbij ook met een speciaal traject: Stop je gevecht met (di)eten.  Aan te raden voor iedereen die niet goed in z'n vel zit of "iets" met eten heeft: overgewicht, anorexia, energietekort, allergieën. Het werkt als een trein als je jouw oude overtuigingen over je lijf of eten & drinken opruimt. Jouw lichaam weet daarna gewoon vanzelf weer waar het behoefte aan heeft! 

Ik geef regelmatig APV-workshops: APV=Aandacht, Positiviteit, Vitaliteit,  of Enneagram workshops. Als je met minimaal 4 mensen je aanmeldt, prikken we een datum. 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web