Cursus

monique
Meditatie Chakra Jaartraining - The awakening Your Lightbody
stichting mec spirit
monique bijloo
Javalaan 24
3742 CP Baarn
Utrecht / Nederland
035-5315654
06-51425243

www.mcsprit.nl
Bestedingscategorieën Chakra Healing, Mediteren
Prijs totaal € 1,15
Beroepsvereniging 
Nee
Ziektenkosten verg.
Nee


Meditatie Chakra Jaartraining - The Awakening Your Lightbody is een intensieve, hoogwaardige meditatie jaartraining, waarin je een nieuw energiesysteem leert kennen en waarin je een veel beter inzicht krijgt over jezelf, je functioneren als mens, je zwakke punten en tevens maak je kennis met je verborgen talenten.

Ieder mens heeft een lichtlichaam, waar hij/zij zich meestal niet bewust van is. Je leert tijdens deze training je lichtlichaam te activeren. Hierdoor kun je een dieper contact maken met je ziel, straal je meer licht en helderheid uit, en kun je bewust invloed uitoefenen op de kwaliteit van je dagelijks leven.

Gedurende het jaar leer je door middel van klanken, kleuren, visualisatie en meditatie je bewust te worden van energie, je leert ook dit te versterken, in 7 verschillende energiecentra in en om je lichaam. De harmonie, die door middel van de training bereikt wordt, geeft je door middel van de inzichten die je verkrijgt over je eigen wezen en zijn, de mogelijkheid van een snellere spirituele groei.

De cursus is eigenlijk een intensieve reis door je eigen wezen. Door het leren activeren van - en omgaan met - de subtiele energiecentra in en rond je lichaam maakt je op een nieuwe wijze kennis met jezelf en omgeving.

Deze ruimere visie schept de stabiliteit, de rust en de ruimte om alle facetten van je 'zijn' te ervaren, te ontwikkelen en in een groter geheel te zien. De cursus brengt een diep vertrouwen in de schepping, in het universum. Met een versterkt zelfvertrouwen leer je die sprituele ervaringen integreren in je eigen realiteit.

Door ontwikkeling van de energie-centra laat je meer licht toe in je lichaam en aura. Je hebt zelf de mogelijkheid om met dit licht vele veranderingen te creëren en te integreren en mogelijkheden te scheppen voor nieuwe energiestromen in je leven.

De cursus is verdeeld in 6 modules van 12 dagdelen verspreid over een jaar.

Na de training ontvangt u de meditaties op MP3.

Data en tijden:
Start Zondag 11 januari 9.30 tot 13.00 uur
11-1
8-2
1-3
29-3
19-4
10-5
7-6
13-9
4-10
1-11
13-12
 
kosten: 1150,00 incl trainingsmateriaal en MP3 en CD's.
Docent: Monique Bijloo

Over Monique Bijloo:
Monique is gecertificeerd meditatietrainer voor de opleidingen en trainingen van Sanaya Roman.

Een combinatie van reguliere en alternatieve dienstverlening is de werkwijze en filosofie van Monique. Het samenbrengen van diversiteit en kennis van de nieuwe wetenschap en oude wetenschap op het gebied van gezondheid, zelfontwikkeling en spiritualiteit in de vorm van persoonlijke begeleiding, trainingen en opleidingen is haar missie.
Multi-disciplinair en innovatief met behoud van de waarde van de oorspronkelijke natuurwetten in zowel haar werk als persoonlijkheid zijn kenmerkend voor haar. Als ondernemer, therapeut, coach, loopbaanbegeleider, intuïtief bedrijfsadviseur en meditatietrainer wordt zij ingehuurd door het bedrijfsleven. Monique is de oprichter van Stichting Mec Spirit.

 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web