Reis

Diana Sophia
Coachingsreis Portugal
Barada
Diana Sophia Jansen
Rijksstraatweg 67
3454 JD De Meern
Utrecht / Nederland
06-46732346

www.barada.nl
Bestedingscategorieën Feng Shui, Je Persoonlijke Ontwikkeling, Levensstijl
Websites www.barada.nl/coachingsreis_Portugal
Prijs vanaf € 1,20


Beleef de 5 elementen - water, hout, vuur, aarde, metaal - onder de Portugese zon! Ga mee en ontspan, herlaad, laat los, ontwikkel en ervaar de 5 elementen lifestyle en wat dat doet voor je evenwicht, vitaliteit en het lekker in je vel gevoel.  

Tijdens deze goed verzorgde coachings- en ontspanningsreis passen wij de eeuwenoude oosterse 5 elementen kennis op maat - dat wil zeggen afhankelijk van het individu - toe bij coaching, voedsel- en lifestyle-advies, ontspannende behandelingen en vitaliteitsadvies.

Een dag kuren in de heilzame warmwaterbaden van de Algarve, een spa behandeling, ontspannende edelsteenlegging en een ademhalingsworkshop zijn vaste programma onderdelen. Daarnaast worden er dagelijks - in de morgen en avond - ontspannings-, vitaliteits- en bewegingsmoment verzorgd. 

Het arrangement vindt plaats op basis van halfpension (ochtend en avondeten van het uitgebreide hotelbuffet). Het is ook mogelijk om dit arrangement met sapvasten te combineren. Kijk voor meer informatie over onze arrangementen op www.livlekkerinjevel.nl.

Locatie : Portugal, Algarve
Data     : 3 t/m 10 oktober 2014
Contact : Diana Jansen/ Barada en LIV Lekker In je Vel

Prijs per persoon, 8 dagen, obv halfpension of sapvasten: 1195,-
Prijs voor twee personen, 8 dagen, obv halfpension of sapvasten: 1895,-

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web