Workshop

Diana Sophia
Workshop Feng Shui
Barada
Diana Sophia Jansen
Rijksstraatweg 67
3454 JD De Meern
Utrecht / Nederland
06-46732346

www.barada.nl
Bestedingscategorieën Feng Shui, Je Persoonlijke Ontwikkeling, Levensstijl
Websites www.barada.nl/workshops
Prijs vanaf € 120,00
Beroepsvereniging 
Nee
Ziektenkosten verg.
Nee


Wellicht ervaar je dat hetzelfde aspect in je leven regelmatig als aandachtsgebied terugkeert? Of bemerk je dat je thuis graag in bepaalde kamers verblijft en je in andere ruimtes minder prettig voelt? Misschien is het dan tijd om de wijze waarop de energie in je omgeving stroomt in kaart te brengen en vast te stellen waar en waarom deze stagneert of juist ondersteunt.

Feng Shui heeft als uitgangspunt: “Zoals je huis is, zo ben jij”. Iedere verandering in de ruimtes om je heen, brengt dan ook een verandering in jezelf te weeg. 
Om inzicht te krijgen in de energie van de omgeving maakt Feng Shui gebruik van vijf elementen: water, hout, vuur, aarde en metaal. Deze elementen kunnen elkaar versterken of afremmen/tegenwerken. De verschillende elementen zijn te herkennen aan vormgeving, kleur en materiaalgebruik.

Feng Shui gaat ervan uit dat energie volgens een bepaald patroon door een huis heen stroomt en in deze stroom acht gebieden raakt. Deze acht gebieden corresponderen met acht belangrijke aspecten uit het dagelijkse leven. De kwaliteit van een aspect in het dagelijkse leven is een afspiegeling van de inrichting van dit gebied in je huis. Voorbeelden van levensaspecten zijn: carrière, relatie, roem. Het negende gebied is het centrum waar alles samenkomt. 

Omdat Feng Shui veel omvattend is en ook een levensstijl is, is het niet zo maar toe te passen. Daarom heeft Barada een eendaagse workshop ontwikkeld waarin je op praktische wijze de belangrijkste principes van Feng Shui leert. Na deze eendaagse workshop ben je bekend met de belangrijkste uitgangspunten van Feng Shui en kun je zelf thuis aan de slag met het Feng Shui herinrichten van je woning.

Locatie : De Meern, Utrecht
Contact : Diana Jansen/ Barada en LIV Lekker In je Vel
De workshop duurt 1 dag van 10.00-16.00 uur en kost 120,- (excl BTW). Koffie, thee, water en lunch zijn inbegrepen.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web