Cursus

Petra
Bescherm Uzelf
Samma, Centrum voor Ontwikkeling en Groei
Petra Verhoef
Aardaker 5
3453 VV De Meern
Utrecht / Nederland
06-13065887

www.sammacentrum.nl
Bestedingscategorieën Intuitieve Ontwikkeling
Prijs totaal € 90,00
Beroepsvereniging 
Nee
Ziektenkosten verg.
Nee


De mens bestaat uit meer dan zijn lichaam alleen. Om ons heen bevindt zich een soort ruimte, die we het energieveld noemen. Indien u in contact komt met een ander persoon, ontstaat er een verbinding tussen de energievelden van beide personen. Als het contact beëindigd wordt, is het de bedoeling dat deze verbinding weer verbroken wordt. Soms blijft er echter wat energie van de ander achter: uw energieveld raakt dan “vervuild”. Vooral mensen in hulpverlenende beroepen en personen die erg gevoelig zijn voor de emoties van anderen, kunnen hier last van hebben.

Kenmerken vervuiling
In de praktijk van Samma komen regelmatig cliënten waarvan het energieveld vervuild is geraakt. Verschijnselen die zich hierbij voor kunnen doen, zijn:

  • Regelmatig last van hoofdpijn.
  • Plotseling opkomende moeheid. Het gevoel alsof ineens alle kracht en energie uit u wegloopt.
  • Onverklaarbare wisselingen van emoties, zonder aantoonbare reden.
  • Algeheel gevoel van onbehagen: het gevoel dat u “niet uzelf bent”.
  • Fysieke klachten die u niet herkent, maar die één van de mensen waar u mee in contact bent geweest, wél had.

De Workshop
Het is erg vervelend als u van bovenstaande verschijnselen last krijgt. Bovendien is het niet nodig. Door middel van een eenvoudig stappenplan, dat u maximaal 15 minuten kwartier per dag kost, kunt u dit zelf leren voorkomen. In de workshop Bescherm uzelf leert u herkennen of uw energieveld vervuild is en indien dit het geval is, hoe u dit kunt oplossen en voorkomen voor de toekomst.

Tijdens de workshop wordt met elk van de deelnemers een afspraak gemaakt voor een individuele sessie in de praktijk van Samma. In deze sessie wordt uw energieveld grondig bekeken en eventuele resterende vervuiling verwijderd. Deze individuele sessie is in de prijs van de workshop inbegrepen.
Om ervoor te zorgen dat iedere deelnemer voldoende persoonlijke aandacht krijgt, is de groepsgrootte maximaal zes personen. 

Samenvattend
Workshop: Bescherm uzelf
Docent: Petra Verhoef
Duur: 1 avond, van 20.00 uur tot 22.00 uur + 1 individuele sessie
Locatie: Samma
Groepsgrootte:minimaal 3 en maximaal 6 personen
Ingangseisen: geen 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web