Individuele begeleiding

Kors
Vijf Elementen Website (www.5elweb.nl)
Vijf Elementen Website
Kors Verweij
Rijksstraatweg 67
3454 JD De Meern
Utrecht / Nederland
0646752100

www.vijfelementen-website.nl
Bestedingscategorieën Aura Reading en Healing, Counseling en Coaching, Feng Shui, Life Coaching, NEI, neuro emotionele integratie, NLP, neuro linguistisch programmeren, Natuurgeneeskunde, Omega Health Coach, Ontspanningsmassage, Overige Alternatieve Producten, Rebalancing, Spirituele Coaching, Spirituele boeken
Websites Vijf Elementen Website
Beroepsvereniging 
Nee
Ziektenkosten verg.
Nee


WAAROM EEN VIJF ELEMENTEN WEBSITE?

De Vijf Elementen Website wordt gebouwd op basis van de aanwezige elementen in het bedrijf en bij de eigenaar. Zowel het bedrijf als de persoon 'bestaan' uit een aantal elementen. Het vergelijken van de eigen elementen met die van het bedrijf, geeft een mooi inzicht in welke kwaliteiten er zijn en welke elementen er missen bij de bedrijfsvoering. Door de missende aan te vullen, kan de vijf elementen cyclus weer stromen en daarmee stromen ook de resultaten (aarde), de zichtbaarheid (vuur) en de creativiteit (hout) en het weten wat er speelt bij de klant (water) en de financiën (metaal). Wij baseren ons website advies op deze 5 elemententheorie. 

HOE KOMT EEN VIJF ELEMENTEN WEBSITE TOT STAND?

Een Vijf Elementen Website wordt voor jou op maat gemaakt. De verschillende elementen worden op basis van jouw persoonlijke voorkeuren, maar vanzelfsprekend, binnen de elementen kaders ingevuld. Zo wordt het een op maat website die past bij jou. 

VOORDELEN VAN EEN VIJF ELEMENTEN WEBSITE

Een goede website is in dit geval dus een combinatie van de skills van de website-bouwer, zijn uitgebreide portfolioen het op maat inrichten van de website met behulp van de 5 elementen. Een Vijf Elementen Website is dus meer dan een website op zich. Het draagt bij aan het laten stromen van jouw bedrijfsenergie, met alle voordelen van dien.


Wil je meer weten over de 5 elementen... Kies uit onderstaande elementen het element waar jij het beste gevoel bij hebt en lees wat de verschillende elementen inhouden.

 

Heb je interesse in een Vijf Elementen Website?

Een Vijf Elementen Website wordt altijd op maat gemaakt. Er wordt niet alleen naar jouw persoonlijke getallen maar ook naar je bedrijfsgetallen gekeken. Zo krijg je inzichtelijk welke elementen je mist en toe zal kunnen passen in je website en in je huisstijl.
Bel: 06-46752100 of mail info@5elweb.nl voor meer informatie.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web