Individuele begeleiding

Dorine
Praktijk voor reading, healing en regressietherapie
Dorine Haveman reading en healing
Dorine Haveman
Oosterlaan 40
3971 AL Driebergen-Rijsenburg
Utrecht / Nederland
0343-531676

www.dorinehaveman.nl
Bestedingscategorieën Aura Reading en Healing, Regressie en Reïncarnatie, Bloemreading
Beroepsvereniging 
Ja
Ziektenkosten verg.
Ja


Een bloemenreading geeft inzicht bij levensloopvragen. Wanneer je bijvoorbeeld een keuzeprobleem hebt, of niet meer weet hoe je verder wilt, geeft een bloemenreading duidelijkheid. Een bloemenreading is een energetische werkwijze. Dat houdt in dat de reader een innerlijk beeld oproept van je energie tijdens de reading en ook dat ermee wordt aangegeven hoe je het beste je energie in balans kunt brengen en kunt gebruiken. Wanneer er bijvoorbeeld kwesties uit het verleden zijn die een gewenste ontwikkeling blokkeren, dan zal de bloem die verschijnt dat laten zien. Tegelijk laat de bloem ook zien wat je kunt doen om dat wat je blokkeert los te laten of te transformeren in een kracht in plaats van een klacht. Een bloemenreading is een bijzondere belevenis omdat de bloem die verschijnt een heel eigen helende energie heeft die past bij de levensfase waarin je verkeert. Of die je kracht geeft in het proces waarin je bent.

Over de kracht van de bloemenreading als therapie schreef ik: Rooslezen, werken met beelden, Bres/Synthese 2003.

Verder over de energetische kracht van bloemen: Bloemkarakters als afspiegeling van de persoonlijkheid, Ankh-Hermes 2004 en Een zinvol geheim, wat planten mij vertellen, A3 boeken, 2007. De twee eerste boeken zijn uitverkocht, maar nog te bestellen bij mij via email. Een zinvol geheim is te bestellen via de boekhandel of bij uitgeverij A3boeken. De werking van een bloemenreading is krachtig en direct. Een enkele bloemenreading kan al voldoende zijn om je net door een moeilijk punt in je leven heen te helpen. Of om je te helpen bij een lastige beslissing.

De duur is ongeveer een uur voor een inzichtgevende bloemenreading. Dit kan ook via de telefoon of via skype. De kosten hiervoor zijn € 60.

Bij een bloemereading 'live'in mijn praktijk ligt het accent vaak op het helende aspect van de bloemenreading en het op gang brengen van de gewenste veranderingen. Hier gebeurt dus wat extra, wat niet altijd mogelijk is via de telefoon of via skype. De kosten hiervoor zijn €97,50 voor anderhalf uur.  

Een aurareading of chakrareading bestaat net als een bloemreading uit een door de reader ontvangen beeld van jouw energie . Het beeld is in dit geval je aura, je energieveld of je chakra's die uit allerlei kleuren bestaan en waarin allerlei bewegingen te zien zijn. De reader krijgt dat beeld doordat zij zich afstemt op jou en jouw situatie en vraag. Een aura of chakrareading kan veel informatie geven over energetische klachten. Bijvoorbeeld vermoeidheid, of onbegrepen en ongewenst gedrag. Door de informatie die via de reading vrijkomt kan een heling worden gegeven. (De verstoorde energie worden gereinigd,  geharmoniseerd, en/of aangevuld. Dit kan via de handen van de healer, maar ook op afstand, of doordat je van de reader tips en instructies krijgt hoe je zelf je energie kunt harmoniseren en versterken. Een aurareading/healing duurt gemiddeld anderhalf uur en kost € 97,50.

 

Regressietherapie is een werkwijze, vaak ook energetisch, waarbij de therapeut de client begeleidt bij het loslaten van belast verleden. Belangrijk is om na dit loslaten een goede start te maken. Ook hierin begeleidt de therapeut. Hoewel het verleden in iedere sessie aan de orde komt, gaat het om het heden en hoe je je in het heden voelt. Regressietherapie is een proces dat je ingaat omdat je wilt veranderen. Meestal merk je zo'n verandering al snel na ongeveer 3 sessie van anderhalf uur. Sessie duren gemiddeld anderhalf uur en kosten €97,50

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web