Individuele begeleiding

Liesbet
Praktijk voor Colon Hydrotherapie en Leverreinigingen
Gezondheidscentrum Sjamoni
Liesbet Muijlwijk
Patrimoniumstraat 2
3971 MS Driebergen
Utrecht / Nederland
0343-755377

www.sjamoni.nl
Bestedingscategorieën Natuurgeneeskunde, Omega Health Coach, Ontgiften en Reinigen
Beroepsvereniging 
Ja
Ziektenkosten verg.
Ja


Detoxen om je Vitaliteit terug te krijgen

Een gezonde dikke darm is voorwaarde voor een goede gezondheid.

Colon Hydrotehrapie is een comfortabele en effectieve manier van darmreiniging. Een gezonde dikke darm betekent veel meer dan een probleemloze stoelgang.

Veel mensen gaan ervan uit dat je minder goed in je vel komt te zitten zodra je boven de 30 of 40- jarige leeftijd komt.

“Grote onzin”, vind Liesbet. “ Ikzelf ben nu, als 50 plusser, veel fitter dan toen ik tussen de 20 en 30 was”. Dit heeft alles te maken met de aan- of afwezigheid van afvalstoffen in ons lichaam en het detoxen begint in de darmen.

Wat is Colon Hydrotherapie?

Tijdens een colonhydrotherapie behandeling worden de darmen gereinigd met schoon gefilterd water op lichaamstemperatuur. Dit wordt gedaan met behulp van een apparaat wat de druk in de darm in de gaten houdt. Via ditzelfde apparaat wordt het water wat uit de darm komt ook weer afgevoerd. Het afgevoerde water loopt via een verlichte buis rechtstreeks naar de riolering (er komen dus geen luchtjes vrij). Via de buis is te zien wat er uit de darmen loskomt. Mensen zijn vaak verbaasd over de substanties welke hun lichaam blijkbaar zo lang hebben bewoond.

Discretie staat hoog in het vaandel. “Dit betekent dat wij uitermate zorgvuldig omgaan met vertrouwelijke informatie, maar ook dat wij er alles aan doen om je volledig op je gemak te stellen,” legt Liesbet uit. Voor de colon hydrotherapie behandeling is het belangrijk dat er een hoge mate van ontspanning is. Daarom doen we er alles aan om deze ontspanning te bevorderen.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web