Individuele begeleiding

Marjolein
Ontspannen in het leven met acupunctuur
Acupunctuur bij Marjolein
Marjolein Kranendijk
Amsterdamsestraatweg 128-134
3513 AL Utrecht
Utrecht / Nederland
06-19173050

www.acupunctuurbijmarjolein.nl
Bestedingscategorieën Acupunctuur
Beroepsvereniging 
Ja
Ziektenkosten verg.
Ja


In onze huidige maatschappij hebben we vaak last van stress. Alles moet liefst zo snel en effici├źnt mogelijk. Maar wat we vaak niet weten is dat stress vaak de aanleiding is voor klachten. Dit kan zowel fysiek als op mentaal zijn. Klachten die veroorzaakt worden door stress zijn o.a. vermoeidheid, slapeloosheid, snel geprikkeld zijn en slecht concentreren. 

Stress wordt in het lichaam opgeslagen als spanning. Als we onvoldoende de tijd nemen om te herstellen en ontspannen, is de balans tussen wat we aankunnen (draagkracht) en wat er van ons verwacht wordt (draaglast) verstoord. Dit is zeer vermoeiend en er kan uiteindelijk uitputting optreden met overspannenheid, burnout of depressie als gevolg.

Behandeling met acupunctuur is gericht op het verminderen van spanning en blokkades in het lichaam. Spanning blokkeert de doorstroming van energie in het lichaam. Het zetten van naalden brengt de doorstroming weer op gang. Marjolein Kranendijk heeft zich in 2009 gespecialiseerd in de behandeling van stress, burnout en depressie met acupunctuur. Naast acupunctuur worden ook leefstijladviezen gegeven om met stress te leren omgaan.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web