Workshop

Marjolein
Voorkom verschijnselen van Burnout
Acupunctuur bij Marjolein
Marjolein Kranendijk
Amsterdamsestraatweg 128-134
3513 AL Utrecht
Utrecht / Nederland
06-19173050

www.acupunctuurbijmarjolein.nl
Bestedingscategorieën Acupunctuur, Coach Op Je Werkplek
Locaties Utrecht - Utrecht
Beroepsvereniging 
Nee
Ziektenkosten verg.
Nee


Voorkomen is beter dan genezen is het gezegde. En dat dat zeker ook geldt bij een burn-out, zal je wel erkennen als je mensen in je omgeving kent die door een burn-out een tijdlang thuis hebben gezeten. Maar hoe kun je een burn-out voorkomen? Wat zijn de verschijnselen van burn-out? En wat kan je er zelf aan doen?

Wat is een burnout?
Een burn-out betekent letterlijk dat je opgebrand bent. Je kunt zowel emotioneel als lichamelijk uitgeput zijn. Dit kan komen door langdurige belasting op je werk of door een privesituatie die veel van je energie vraagt. Voordat je in de ziektewet beland met een burn-out geeft je lichaam je allerlei signalen om je te vertellen dat je over je grens heen gaat en het rustiger aan moet doen. Deze verschijnselen van burn-out kunnen voor iedereen anders zijn. Zo kan de een erg vermoeid zijn en zal de ander zich juist heel  rusteloos voelen.

De Workshop
In de korte workshop “voorkom verschijnselen van burn-out” willen we je met behulp van vragen en oefeningen inzicht geven in de eerste signalen waaraan jij een burn-out bij jezelf kunt herkennen en je tips geven hoe je met kleine aanpassingen in je dagelijks leven een burn-out kunt voorkomen.

Ik geef de workshop samen met Manon van Gestel. Manon is zelfstandig coach. Zij geeft zowel indviduele begeleiding als workshops voor particulieren en bij bedrijven. Zelf behandel ik veel mensen die last hebben van burn-outklachten met acupunctuur. Ons doel is je bewust te maken van de signalen die je krijgt van je lichaam als je uitgeput raakt en je te helpen een oplossing te vinden die bij jou past.

Wat: workshop “voorkom verschijnselen van burnout”
Locatie:
De Musketon, Hondsrug 19 (Lunetten) Utrecht
Tijd: 20:00 tot 22:00
Kosten: nog nader te bepalen

Wil je je inschrijven voor deze workshop, dan kan dat door een email te sturen. 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web