Cursus

Rianne
Cursus EFT ~ Emotional Freedom Technique
Hart en Ziel
Rianne Collignon
Hooikade 13
2627 AB Delft
Zuid-Holland / Nederland
0610521351

www.hartenziel-online.nl
Prijs vanaf € 35,00
Beroepsvereniging 
Nee
Ziektenkosten verg.
Nee


EFT is een krachtige techniek om mee aan de slag te gaan, maar te vaak hoor ik van mensen dat ze er toch niet aan toe komen. Vaak hoor ik dat mensen het toch lastig vinden om het goed toe te passen en zelf veel mindere resultaten behalen dan in de praktijk. Soms lopen mensen vast op de dingen die ze moeten zeggen, vinden ze niet het gevoel wat onderliggend is of komen ze gewoon niet verder. Wil je meer uit EFT halen, geef je dan op voor de EFT Cursus.

De cursus bestaat uit 5 thema's en een afsluiting. Je ontvangt aan het begin van de cursus een map met daarin de EFT Handdleiding, uitleg over de verschillende thema's en reflectievragen. De eerste avond maken we kennis met elkaar en verfrissen we de EFT kennis. Tijdens het thema Extra Taptechnieken leer je verschillende manieren om te tappen en setup-phrases te maken, zodat je op verschillende manieren aan de slag kan.

EFT hoef je niet alleen te gebruiken om complexe problemen op te lossen dus naast deze thema bijeenkomst hebben we ook twee bijeenkomsten om te leren je prestaties te verhogen en je doelen te bereiken. Natuurlijk krijg je tijdens deze technieken naast de basis en de extra taptechnieken ook andere manieren aangeleerd om deze specifieke thema's te tackelen. De laatste bijeenkomst is een afsluiting om het geleerde voor de laatste keer in de praktijk te brengen en aan de slag te gaan met een persoonlijk thema.

De kosten bedragen 35 euro per les. Je kunt de cursus in twee delen betalen, maar als je de cursus in een keer betaald, krijg je 35 euro korting en kost de cursus slechts 175 euro.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web