Cursus

Rianne
Cursus Succesvol Afvallen
Hart en Ziel
Rianne Collignon
Hooikade 13
2627 AB Delft
Zuid-Holland / Nederland
0610521351

www.hartenziel-online.nl
Prijs vanaf € 25,00
Beroepsvereniging 
Nee
Ziektenkosten verg.
Nee


 

In de cursus leer je beter luisteren naar je lichaam en geest, zodat je weet wat je wel en niet nodig hebt. Je leert je lijf weer opnieuw ontdekken als een waardevol en mooi geschenk. Elke maand hebben we twee bijeenkomsten van 50 minuten waarin we aan een belangrijk thema werken zoals o.a. Stop Emotie eten, (Zelf) Sabotage en Jeugdpatronen. We werken zowel met EFT (Emotional Freedom Technique) een techniek die al jaren door psychologen en coaches gebruikt wordt, als met lichaamstesten om jouw persoonlijke blokkades op te heffen.

EFT is een techniek waarbij je zachtjes tikt op bepaalde energiepunten op het lichaam, terwijl je focust op een gevoel, een gedachte, een patroon of een gebeurtenis. Deze methode geeft ontspanning en rust. Je voelt je emoties en negatieve overtuigingen wegvloeien en ziet dat je gedrag moeiteloos veranderd. Lichaamstesten geven aan wat er onbewust (nog) wel en niet bij je speelt en helpen je een duidelijker beeld krijgen van waar je staat. Wil je meer weten over EFT? Kijk dan op de website onder technieken.

Tijdens de cursus krijg je een map met informatie over alle thema's, evaluatieformulieren en positieve affirmaties. Zo vindt je de weg naar een gezond en slank weer terug. De cursus loopt van Januari 2014 tot en met November 2014 met op elke tweede en vierde woensdag van de maand een les (behalve in januari en november). De cursus is voor maximaal 8 personen, zodat we een kleine, respectvolle en gezellige omgeving hebben. Mocht je na afloop van een thema nog ontevreden zijn over het resultaat, dan kun je gebruik maken van een ondersteuningsmoment. Daarnaast kun je thuis verder werken of een persoonlijke sessie boeken.

De kosten bedragen 25 euro per enkele les en 50 euro voor de dubbele lessen in Januari en November. Daarnaast krijg je maximaal 2 telefonische ondersteuningsmomenten van 25 minuten. Daarin kun je dieper op je eigen problemen werken, persoonlijk huiswerk opgegeven krijgen of energie therapie krijgen. Je kunt de cursus in twee delen betalen, maar als je de cursus in een keer betaald, krijg je 50 euro korting.

Iedereen verdient het om in balans te zijn met zijn of haar lijf!

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web