Workshop

Rianne
Mandala's en Bewustzijn
Hart en Ziel
Rianne Collignon
Hooikade 13
2627 AB Delft
Zuid-Holland / Nederland
0610521351

www.hartenziel-online.nl
Bestedingscategorieën Cursus Mandala Tekenen
Prijs totaal € 30,00
Beroepsvereniging 
Nee
Ziektenkosten verg.
Nee


Mandala's worden al tijden gebruikt en veel mensen hebben er al eens eentje ingekleurd om te ontspannen. Er zijn echter een hele hoop manieren waarop je Mandala's kan gebruiken, waarbij creatief bezig zijn maar een van de facetten is.

In deze Workshop leer je je eigen Mandala uitlezen, zodat je bewust wordt van je eigen energie. Aan de hand van jouw eigen ingekleurde Mandala kun je zien wat je bezig heeft gehouden en een gedeelte van je persoonlijkheid. Je leert dus niet hoe je een Mandala maakt (met passer e.d.).

Je kunt deze avond je eigen Mandala meenemen of er eentje uitkiezen in de praktijk. Alle benodigdheden om een Mandala in te kleuren zijn aanwezig. Tijdens het kleuren leg ik verschillende technieken uit die je kan gebruiken met Mandala's en zijn er een aantal Mandala Kaarten Sets aanwezig om te bekijken en te gebruiken.

Aan het einde van de avond kijken we naar onze gekleurde Mandala's en leg ik uit hoe je door middel van kleurgebruik, gekozen Mandala en andere tekenen je eigen Mandala kan leren interpreteren. Ieders Mandala wordt dan kort besproken en je krijgt een werkblad mee naar huis om thuis verder te blijven oefenen.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web