Individuele begeleiding

Rianne
Praktijk Hart en Ziel - Helderziende Heler Rianne Collignon
Hart en Ziel
Rianne Collignon
Hooikade 13
2627 AB Delft
Zuid-Holland / Nederland
0610521351

www.hartenziel-online.nl
Bestedingscategorieën Helderziende Waarneming, Energetische Therapie, EFT, Emotional Freedom Techniques
Beroepsvereniging 
Nee
Ziektenkosten verg.
Nee


Welkom bij Hart en Ziel! Bent u op zoek naar iemand om u te helpen met uw problemen of doelen, zoekt u iemand die uw vragen kan beantwoorden of zoekt u een stukje ontspanning en welzijn, dan bent u aan het juiste adres!

Al enige jaren help ik, Rianne Collignon, met mijn gaven mensen weer tot zichzelf te komen en hun eigen kracht weer te ervaren. Ik werk met mensen van allerlei verschillende leeftijden: van kinderen tot grootouders en van zeer verschillende achtergronden: van huisvrouwen tot managers en ondernemers.

Mijn uitgangspunt bent u als persoon en ik vertel u helder wat ik voor u kan doen en welke technieken ik daarvoor zal gebruiken. Ik werk met technieken die advies geven zoals de Helderziende waarnemingen die ik doorkrijg, Tarot en Orakel leggingen en Spirituele Tekeningen die ik maak naar aanleiding van uw energie.

Alleen advies is soms echter niet genoeg en daarom werk ik ook met technieken die helpen met oplossen, loslaten en veranderen zoals EFT (Emotional Freedom Technique) dat gebaseerd is op acupressuurpunten, Energie Heling/Energie Therapie en Polariteitsmassage.

Naast 1 op 1 consulten verzorg ik ook regelmatig workshops over allerlei spirituele onderwerpen op mijn praktijk aan de Hooikade 13 in Delft. En natuurlijk bestaat ook de mogelijkheid om mij in te huren op uw eigen evenement of feestje op uw eigen locatie of op de praktijk.

Graag weten wat ik voor u kan doen of op zoek naar meer informatie? U kunt mij altijd bellen op werkdagen tussen 19.00-20.00 via 06 10521351 of e-mailen via info@hartenziel-online.nl. Of neem een kijkje op de website: www.hartenziel-online.nl of www.hartenziel-online.blogspot.com voor informatie over de nieuwste workshops, mijn eigen persoonlijke verhaal en voorbeelden van anderen direct uit mijn praktijk.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web