Fysieke en webwinkel

Maak kennis met Sóley Organics
Biocosmetica
Miriam van den Bergh
Krommedijk 52
3312 CH Dordrecht
Zuid-Holland / Nederland
068 143 32 72

www.biocosmetica.nl
Bestedingscategorieën Biologische Make Up, Fair Trade, Natuurlijke Verzorging
Prijs vanaf € 24,00


Wild, krachtig en puur, gemaakt met de hand geplukt wilde IJslandse kruiden.
Door de korte IJslandse zomers moeten de wilde kruiden enorme hoeveelheden energie en voedingsstoffen opslaan in korte tijd, om zo de strenge, donkere winters te overleven. De kruiden staan daarom ook bekend als krachtig en doeltreffend.

Soley Organics gebruikt alleen plantaardige en etherische oliën van gecertificeerd biologische oorsprong. Dierproefvrij.

Bijvoorbeeld:

Biocosmetics - Soley cadeau setSoley cadeau set
Een collectie biologische huidverzorgingsproducten, zeer geschikt als kennismaking met dit (h)eerlijke merk, of uiteraard als waardevol geschenk!

Prijs: € 89,00*

 

biocosmetics - Loa handlotionLoa Handlotion
Lóa krem is een milde handcrème met wilde IJslandse kruiden. Deze geurende crème hydrateert en laat de handen zacht en verzorgt aanvoelen. Lóa krem bevat een mix van krachtige IJslandse geneeskrachtige kruiden, die de handen beschermen.

Prijs: € 30,00*

Biocosmetica graedir30ml-an-skuggaGrAEdir 15
Een breed toepasbare, natuurlijk geneeskrachtige crème, vrij van kunstmatige toevoegingen. Deze krachtige crème heeft keer op keer zijn effectiviteit bewezen bij diverse vormen van kleine wondjes.

Prijs: € 24,00.

*Prijzen en voorwaarden op de website van Biocosmetics zijn leidend. Aan deze vermelding kunnen geen rechten worden ontleend.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web