Individuele begeleiding

J
Spirituele begeleiding en ontwikkeling
Spiritueel Centrum Kasmir
J van Oers
Amstelwijckweg 2
3316 BB Dordrecht
Zuid-Holland / Nederland
078-6168760

www.kasmir.nl
Bestedingscategorieën Individuele Begeleiding Intuitiev ...
Beroepsvereniging 
Nee
Ziektenkosten verg.
Nee


Kasmir Centrum voor bewustzijn en innerlijke groei.
In ons centrum worden diverse activiteiten aangeboden. Wij bieden meditatiecursussen en workshops. Geven we begeleiding aan hoog sensitieve en spirituele mensen waar wij al enkele jaren in gespecialiseerd zijn. Daarnaast hebben wij ook een spiritueeladvieslijn.

Begeleiding: Er zijn veel mensen die verschillende gaven hebben of spiritueel hoog gevoelig zijn. Spiritualiteit en gaven komen vanuit de ziel van een persoon. Het is vaak een hele kunst om bewust van je gevoel te worden, te zijn en te blijven. Voor deze mensen is het belangrijk om begeleiding te krijgen en zich bewust te worden van hun gaven en gevoel waaruit ze deze kunnen ontwikkelen. Onder het tabje begeleiding kunt u hier meer over lezen.

Daarnaast hebben wij ook de spiritueeladvieslijn. Deze hebben wij in het leven geroepen om mensen die goed advies willen over diverse onderwerpen te kunnen helpen. Wij onderscheiden ons op het gebied van zuiverheid en eerlijkheid. Op deze lijn werken alleen adviseurs die hun gaven goed ontwikkeld hebben en geen gebruik maken van kaarten of pendels. De gaven en spirituele adviezen komen vanuit het gevoel van de adviseur en het contact met gidsen uit de andere wereld. Hiernaast kunt u zien welke adviseurs er beschikbaar zijn. Wij zijn een aantal keer per maand te vinden op spirituele beurzen in Nederland en België waar u bij ons langs kunt komen voor meer informatie of voor een consult. Hiernaast vindt u onze agenda met de diverse activiteiten.

De begeleiding is wekelijks. Wij hebben diverse groepen in Nederland en Belgie. Op woensdag avond hebben wij in Nederland de gevorderde groep en op vrijdag avond de startersgroep. De avond begint om 20:00 uur en duren tot 22:00 uur. Op onze website vindt u meer informatie over onze begeleiding www.kasmir.nl. Wilt u deelnemen dan kunt u het beste eerst contact met ons opnemen op 078-6168760 of mailen naar info@kasmir.nl.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web