Fysieke en webwinkel

Marijke
Boek: 29 geschenken - Cami Walker
studio MaReiki
Marijke van Duinhoven
Dierenstraat 28
3077 LD Rotterdam
Zuid-Holland / Nederland
010-4820614

www.mareiki.nl
Bestedingscategorieën Spirituele boeken
Prijs totaal € 19,95


Mareiki - 29 geschenkenOp vijfendertigjarige leeftijd worstelt Cami Walker met multiple sclerose, een chronische neurologische aandoening die het haar moeilijk maakt te lopen, te werken en van het leven te genieten. Op zoek naar een remedie tegen haar depressie na een ziekenhuisopname ontvangt ze een ongebruikelijk recept van een Afrikaanse medicijnvrouw: geef gedurende een periode van 29 dagen onvoorwaardelijk aan anderen. 29 geschenken is het levensveranderende verhaal van de auteur terwijl ze het proces van geven versus ontvangen onderzoekt en omarmt. Veel van de geschenken zijn bescheiden (een telefoontje, wisselgeld, een zakdoekje), maar het gaat dan ook om de daad van het geven. Op de 29ste dag blijkt Walkers gezondheid aanmerkelijk verbeterd...

Dit boek bevat naast haar persoonlijke verhaal ook getuigenissen van anderen wier leven positief veranderde ten gevolge van het geven, plus pagina’s voor de lezer om zijn eigen geschenkenreis te documenteren.

Meer dan een autobiografisch verhaal biedt 29 geschenken lessen over hoe de dagelijkse beoefening van altruïsme je kijk op het leven drastisch kan veranderen. 

De prijs* is exclusief verzendkosten.

Voor een bestelling stuur je een e-mail naar info@mareiki.nl met vermelding van het product, je persoonlijke gegevens en het registratienummer en code onder de kraslaag van je kadobon.

* Aan de genoemde prijs kunnen geen rechten worden ontleend. De prijs vermeldt op de website van Studio Mareiki is leidend.

 

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web