Individuele begeleiding

Brennan Healing Science, Praktijk voor Healing-therapie
Brennan Healing Science, Praktijk voor healing-therapie
Annemiek de Bondt - van Wijk
Scheveningseweg 13
2517 KS 's-Gravenhage
Zuid-Holland / Nederland
06-41432653

www.healing-therapie.nl
Bestedingscategorieën Brennan Healing Science, Healing- ...
Beroepsvereniging 
Nee
Ziektenkosten verg.
Nee


Achtergrond informatie

Cliënten die bij me komen doen dit om de meest uiteenlopende redenen. De reden die ze gemeen hebben, is hun verlangen naar harmonie, naar thuiskomen bij zichzelf. Of de aanleiding nu een concrete ziekte is, een burn-out, relatieproblemen, verwerking van rouw, of het niet kunnen hanteren van hun gevoeligheden... ze zijn welkom en ze komen.

Door mijn eigen ervaringen met hoog gevoeligheid – waar ik mij vroeger nooit van bewust was – ben ik staat de pijn, maar ook hun kwaliteiten bij mensen te herkennen en te zien, en ze daarmee vertrouwd te maken. Om hen het "voordeel" van het "nadeel" te laten ervaren. Zelf was ik altijd heel sceptisch op dit gebied en ik ben nog steeds uiterst kritisch. Ik werk op fysiek, emotioneel en energetisch gebied. De combinatie hiervan is mijn kracht. Mijn focus is heel sterk. Dit in combinatie met mijn creativiteit en invoelendheid heeft verrassende resultaten tot gevolg. Mijn streven is mensen in contact te laten komen met hun ware "ik", hun essentie, om hun zielsverlangen te integreren in hun fysieke werkelijkheid. Fysieke en emotionele problemen ervaar ik als aanwijzing voor verlangen naar transformatie, en deze transformatie is waar we naar streven: thuiskomen in onszelf, vanuit onze goddelijke essentie. Dit streef ik na door middel van healing-therapie, door het verweven en in balans brengen van ons lagere en hogere zelf.

Praktijkinformatie en specialisatie

Bij mijn afstuderen aan de Barbara Brennan School of Healing schreef ik mijn scriptie over "Healing on Life and Death". Dit voelt als mijn specifieke element om in de wereld te brengen. Het laatste jaar ben ik bezig geweest met de ontwikkeling en in de wereld zetten van "t'ien-ti healing" (heilig huwelijk tussen hemel en aarde), een healing op vijfde dimensie die veel op allerlei niveau heelt, een logisch gevolg van waarmee ik bezig was. Waar het me uiteindelijk om gaat is het werken met mensen om hen zich lekker in hun lijf laten voelen, oude pijnen te helpen oplossen en plezier in het leven terug te krijgen. Van "zich ziek voelen" naar "zich beter voelen". Het lijden van elk niveau, zowel fysiek als emotioneel, transcenderen naar een niveau van begrip en nieuw bewustzijn.

Mijn sessies zijn in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Zij worden binnenkort grotendeels of geheel vergoed door de zorgverzekeraars. Mijn praktijk is bij het Centrum van Den Haag, tegenover het Vredespaleis, gemakkelijk te bereiken vanaf het Centraal Station (tramlijn 11) en grote weg.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web