Geschenkpakketten

Levering, Betaling, Offerteaanvraag

Het geven van een relatiegeschenk of kerstpakket is een uitstekende manier om je klanten, relaties en werknemers jouw waardering te laten blijken. Ben je daarvoor op zoek naar een kado dat goed is voor mens, dier en natuur? Een kado dat zowel origineel als persoonlijk is? Kortom een kado waarmee je iemand echt raakt? Kies dan voor de Alternatieve Kadobon los of één van de Alternatieve Kadobon geschenkpakketten.

De Alternatieve Kadobon
Je klanten, relaties en werknemers kunnen de Alternatieve Kadobon inwisselen voor tal van inspirerende, spirituele, gezonde, milieuvriendelijke, fair trade en/of wellness producten en diensten (ook online). Denk bijvoorbeeld aan een ontspannende massage, leuke workshop voor spirituele groei, diervriendelijke make-up, biologische voeding, een bewust boek, rustgevende CD, esoterische oliën of een motiverende coachingsessie.

De Alternatieve Kadobon geschenkpakketten
Met de Alternatieve Kadobon geschenkpakketten geniet de ontvanger naast de Alternatieve Kadobon ook direct van heerlijke, natuurlijke en ontspannende producten. De geschenkpakketten zijn er in 5 thema's, waarbij de waarde van de inbegrepen Alternatieve Kadobon aan jouw wensen (naar boven) kan worden aangepast. Als bonus ontvangt jouw klant, relatie of werknemer bij alle geschenkpakketten een Onkruid Magazine kado! 

Kadobon inzetbaar voor marketingdoeleinden
De Alternatieve Kadobon is daarnaast ook inzetbaar als beloning van trouwe klanten, een gratis kadobon bij verkoop van jouw product, ook mogelijk via email of direct marketing. Neem contact met ons op om je specifieke wensen kenbaar te maken.

Alternatieve Kadobon
Vanaf
€ 10,00Altenatieve Kadobon website 25 euro

 

 


De Alternatieve Kadobon op zich is al een verwenning voor je relaties. Voor het gemak is de kadobon als relatie of email - direct marketing kado in elke gewenste waarde tussen de
€ 10,00 en € 150,00 verkrijgbaar. Alsof dat nog niet genoeg is kunnen we de Alternatieve Kadobon binnen enkele dagen (maximaal 5 werkdagen) leveren.

Het Vriendinnenpakket
€ 38,64
ex btw


 
Pakket1: Het vriendinnenpakket

 

Lekker met een vriendin op de bank. Bijpraten over wat je nou echt bezig houdt,dat kan variëren van koetjes en kalfjes tot  en de diepere betekenis van het leven. Met dit geschenkpakket kan je genieten vanheerlijke gezonde thee en chocolade terwijl de kaars een intieme sfeer creëert. Niet zo gek dus dat de uren voorbij vliegen zonder het te merken! Nodig maar alvast een vriendin uit, want wij weten zeker  dat het een gezellige middag gaat worden!

Alternatieve Kadobon twv € 10,00onkruidblad
2 chocolaatjes Xoçai X Power Squares
2 chocolaatjes Xoçai Nuggets
2 mokken
2 smaken one-cup Zuci-Infusions Kleuren thee
1 30 grams zakje Zuci-Infusions Chackra Kleuren thee
1 chakrakaars met glaasje

Bonus: Onkruid Magazine (zolang de voorraad strekt).
Het Sportpakket
€ 37,28
ex btw


 

Pakket2: Het sportpakket

 

 

We kennen het allemaal…een stressvolle dag op het werk, in het gezin, of de dingen lopen niet zoals je wilt. Hoe lekker is het dan om even in de natuur te gaan hardlopen, of  je op een andere manier sportief eens helemaal uit te leven, een of andere sport te gaan beoefenen. Om je energie op peil te houden drink je een heerlijk energiedrankje. Bij thuiskomst ga je meteen onder de douche en daarna nestel je jezelf op de bank met een bak (gezonde!) koffie. De ontspanning komt met op de achtergrond een meditatie CD. Heerlijk om je hoofd even helemaal leeg te maken!onkruidblad

Alternatieve Kadobon twv € 10,00
2 Winrgy sugar-free energy drinks
2 GanoExcel Black Koppe Koffie
1 Mindfulness CD, Liefdevolle aandacht

Bonus: Onkruid Magazine (zolang de voorraad strekt).
Het bewust leven pakket

€ 57,00
ex btw

Pakket3: Het bewust leven pakket
 

Soms ben je jezelf even kwijt, of heb je de behoefte om wat bewuster in het leven te gaan staan. Dit pakket biedt hiertoe alle mogelijkheden. Met de Alternatieve Kadobon kan je bijvoorbeeld een workshop bijwonen of een coachsessie ondergaan. En daarnaast kan je thuis zelf aan de slag. Hoe heerlijk is het om de geur afgestemd op één van je chackra's via een oliebrander te laten verspreiden en een prachtig boek te lezen? Ondertussen doet het zorgenpopje haar uiterste best je te helpen je zorgen te verwerken.onkruidblad

Alternatieve Kadobon twv € 20,00
1 boek Vertrouwen, Hoe intuïtie je leven verrijkt
1x Seven sense oliebrander met 7 Chackra geurwaskaarsen
1x zorgenpopje

Bonus: Onkruid Magazine (zolang de voorraad strekt).
Het vrouwen verwen pakket
€ 88,76
ex btw


 


 Pakket4: Het vrouwen verwen pakket

 

Vrouwen en luxe verwenartikelen zijn een prima combinatie! Geldt dat voor jou ook? Of beperk je jezelf aan het te buiten gaan aan deze heerlijke verwennerij omdat je je schuldig voelt ten opzichte van onze aarde?Dat hoeft vanaf nu niet meer! Dit pakket biedt luxe, maar dan op een eerlijke manier. Een mooi energetisch sieraad, gezonde chocolade, een inspirerende agenda en een heerlijke arganolie, wat kan een vrouw zich nog meer wensen?

Alternatieve Kadobon twv € 25,00onkruidblad
1 BioGenesis Heart Pendant
1 flesje 50 ml Hevea Plantaardige Argan Olie
1 Julejaar Agenda 2013
2 chocolaatjes Xoçai X Power Squares
2 chocolaatjes Xoçai Nuggets

Bonus: Onkruid Magazine (zolang de voorraad strekt).
Het welkom thuis pakket
€ 85,48
ex btw


 

 Pakket5: Het familie pakket

 

Dit is het ultieme welkom thuis pakket met een mooie blijvende herinnering voor in huis in de vorm van een prachtig sfeerlicht. Daarnaast allerlei producten om je huis een echt thuis te maken. Lekker onderuit op de bank met een kop (gezonde) koffie of thee. Samen luisteren naar een meditatie CD. Natuurlijk kan een lekkere geur in huis dan niet ontbreken en die krijg je binnen een mum van tijd door de wierook uit dit pakket. Aan het eind van de avond lekker douchen en je huid verwennen met een lekkere chakra massage olie. Je batterij is weer helemaal opgeladen!

Alternatieve Kadobon twv € 25,00
1 Sfeerlicht Bidden Handen / Namaste
1 pakje Wierook lavendel met houder
1 Mindfulness CD, Vriendelijke aandacht
1 flesje Herbal Massage Olie Chakra's
2 smaken one-cup Zuci-Infusions Kleuren thee
1 30 grams zakje Zuci-Infusions Kleuren thee
2 GanoExcel Black Koppe Koffie

 onkruidblad
Bonus: Onkruid Magazine (zolang de voorraad strekt).

  Levertijd
De levertijd voor de Alternatieve Kadobon als geschenk, email of direct marketing is maximaal 5 werkdagen. Houd bij de Alternatieve Kadobon geschenkpakketten rekening met een levertijd van minimaal drie-vier weken.

Afname
Voor de Alternatieve Kadobon gelden geen minimum of maximum afname hoeveelheden. Dat is anders bij de geschenkpakketten. Daar geldt een minimale afname van 10 stuks per geschenkpakket.

Betaling
Wij vragen volledige vooruitbetaling van de order gezien onze levering op verzoek. Wij houden geen voorraden aan.

Offerte aanvraag / Contact verzoek
Heb je je keuze gemaakt en wil je een offerte aanvragen? Wens je nadere informatie? Of wil je je eigen specifieke wensen kenbaar maken? We nemen direct contact met je op.

Algemene voorwaarden
In onze Algemene voorwaarden bedrijfskado's vind je alle voorwaarden met betrekking tot onder andere de prijzen, leveringen en betalingen.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web