Welkom bij de Alternatieve Kadobon

Beste bezoeker,

Je hebt deze pagina gevonden en je bent waarschijnlijk één van de steeds groter wordende groep mensen die belang hecht aan persoonlijke ontwikkeling, geestelijke bewustwording, de noodzakelijk vergroening van de aarde, eerlijke welzijnsverdeling (fair-trade) en gezonde voeding.

Dit, waar de Alternatieve Kadobon voor gestaan heeft en nog steeds staat, is allemaal vanaf maart 2020 nog veel belangrijker geworden en er is een belangrijk thema bijgekomen: vrijheid. Want daar waar de zogenoemde westerse maatschappij lange tijd heeft gestaan voor vrije en individuele waarden lijkt dit nu in korte tijd volledig overschaduwd door economische belangen en macht.

Ons doel met de Alternatieve Kadobon was om de in de eerste alinea genoemde onderwerpen op een leuke manier te kunnen delen met en kado te geven aan vrienden, kennissen en collega's. We waren al enkele jaren in afwachting van het moment dat we onze activiteiten nieuw leven in konden blazen, want na de eerste paar jaar, waarin we een goede basis hadden neergezet, bleek de financiële adem niet lang genoeg.

Gezien de veranderingen in de maatschappij zien wij echter momenteel geen mogelijkheden meer om dit doel opnieuw op door ons gewenste wijze na te streven en vorm te geven. We hebben dan ook met pijn in ons hart besloten de Alternatieve Kadobon op te heffen.

We kijken met heel veel plezier terug op de tijd van ontwikkeling en ontluiking van dit mooie initiatief en zullen voor altijd blij zijn met deze ervaring. We wensen iedereen die dit leest enorm veel plezier, gezondheid, bewustzijn, overvloed en vrijheid toe.

Mocht jij wel mogelijkheden zien om een dergelijk initiatief in de markt te zetten? Neem dan gerust contact op. We delen met plezier onze kennis en ervaring met jou.

Heb je een andere reden om contact met ons op te nemen? We zijn bereikbaar tot eind februari via het mailadres info@alternatieve-kadobon.nl en daarna ook via mailadres info@openwebcreations.nl.

Alternatieve Kadobon BV - Laan van Wateringse veld 1048 - 2548 CS - Den Haag
KvK: 27342513 - info@alternatieve-kadobon.nl - www.alternatieve-kadobon.nl