Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Val jij in de prijzen op de Levenskunstbeurs 1 en 2 september 2012?

                                                                       Te winnen prijzen Levenskunstbeurs en e-mailactie
                                                                                                      Laat hier je e-mail adres achter

In het weekend van 1 en 2 september hebben wij een stand op de Levenskunstbeurs in Driebergen. Uiteraard kan je persoonlijk met de mensen achter de Alternatieve Kadobon kennis maken, maar we gaan graag een stapje verder. We hebben namelijk een aantal acties en wie weet val jij wel in de prijzen!

De actie voor (toekomstige) acceptanten / deelnemers:
Wij verloten op de Levenskunstbeurs prijzen onder de bezoekers. Natuurlijk onze eigen Alternatieve Kadobon, maar graag bieden wij jou, als deelnemer, ook de mogelijkheid met deze actie mee te doen. Lees hier hoe.

Actie voor beursbezoekers en andere geïnteresseerden:

1. Op de beurs delen we gratis loten uit waar nummers opstaan. Staat jouw nummer op het bord in de stand? Dan heb je een kado gewonnen! Staat jouw nummer niet op het bord? Helaas heb je dan niets gewonnen, maar niet getreurd…..

2. Onder iedereen die zijn e-mailadres (vooraf of tijdens de beurs) achterlaat en onze Kadobrief wil ontvangen, verloten we na de beurs nog meer prijzen.

Meer weten over deelname aan de Alternatieve Kadobon of over de actie? Neem contact op met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel 015-8894441.

Te winnen prijzen op de Levenskunstbeurs:

Te winnen prijzen met e-mailadres / Kadobrief actie:

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web