Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Boek Geluk op je pad van Margot de Hoest, € 12,95, kado van Atelier Zonnewende

                                                                        Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom naar de Levenskunstbeurs op 31 augustus en 1 september in Doorn, doe mee aan de verlotingsactie bij de stand van de Alternatieve Kadobon en maak kans op dit prachtige kado!

Boek: Geluk op je pad. Herkenbare verhalen over de weg naar heling.
Boek_Geluk_op_je_padIn haar boek Geluk op je pad beschrijft Margot 20 verhalen over mensen van jong tot oud die bij haar in de praktijk zijn geweest. Er staan 20 prachtige en ontroerende verhalen in, waarin je leest dat vaak schijnbaar kleine dingen, op het oog onbelangrijke ervaringen, een grote impact hebben op je manier van zijn. Dat je toen overtuigingen en patronen ontwikkelde, die nu je weg naar geluk kunnen blokkeren.

Mensen weten vaak niet waar ze met hun emoties naartoe kunnen.
Of ze denken dat hun problemen er niet toe doen, dat ze er maar mee moeten leven. Dit boek is een prachtige illustratie dat er wel degelijk mogelijkheden zijn om je problemen aan te pakken. Het zou mooi zijn als deze verhalen herkenning geven en de weg openen voor heling. Laat de ontroerende verhalen voor zich spreken.

Het boek is uitgekomen in 2010, uitgegeven bij Boekscout, en onder andere te bestellen bij Margot de Hoest zelf. Maar op de Levenskunstbeurs in Driebergen kun je dit prachtige boek winnen! Neem contact op met Margot, Atelier Zonnewende.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web