Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

2x 2012-Inspiratie-Spel twv € 12,00 per stuk, kado van Praktijk Naar Binnen

                                                                    Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom naar de Levenskunstbeurs op 1 en 2 september, doe mee aan de verlotingsactie bij de stand van de Alternatieve Kadobon en maak kans op dit prachtige kado!

2012 Inspiratie SpelHet 2012-Inspiratie-Spel is een inzicht- en orakelspel.

Met de kalender van de Maya's als uitgangspunt (de Tzolkin), de eeuwenoude Tonen en Zegels als inzichten, 21 december 2012 in het vooruitzicht en Peter Toonen als één van de partners, is er een orakelspel op de markt. 37 inzichtkaarten om mee te werken en jezelf te ontwikkelen: 4 kleurkaarten, 13 toonkaarten en 20 zonnezegelkaarten. Op elke kaart staat uitleg over het karakter en de energie van de specifieke kleur-, toon- of zonnezegelkaart.

Doel van het Orakelspel
Door het spel te spelen maak je kennis met de maya-kalender en leer je de energieën ervan kennen. Je ontdekt waar jijzelf staat in het proces van bewustwording, van jouw ont-wikkeling. Je ontdekt welke thema's belangrijk voor je zijn en waar jouw passies en inspiraties liggen. Het effect van het spel zit in het gegeven dat je de kaarten trekt die op dat moment het beste bij je horen en voor jou van belang zijn.

De Maya's en hun kalender
De miljoenen Maya's zijn een duizenden jaren oud volk in Midden Amerika. Zij hebben een hoog ontwikkelde cultuur en maar liefst zeventien kalenders waarvan de helige Tzolkin kalender de belangrijkste is. Hiermee kunnen ze diverse religieuze en astronomische voorspellingen doen. De 260 dagen in deze kalender hebben een eigen karakter en energie. Zij gaan over het proces van schepping en van creatie. Elke dag heeft een eigen zegel en een teken in een bepaalde kleur. Er zijn 13 getallen (tonen) en 20 tekens (zonnezegels). Op die manier zijn er 260 (13x20) combinaties te maken. Er ontstaat een periode van 260 dagen die zich weer herhaalt, (de korte telling van) de Tzolkin. Er is ook een lange telling van de Maya-kalender. Deze telling loopt af op 21 december 2012. De Maya's geloven dat er na deze datum een Nieuw Tijdperk aanbreekt. Een periode van persoonlijke groei, verbinding en eenheid waarin je je bewust wordt van je eigen energie en creatiekracht. Letterlijk ont-wikkelen dus.

Bij Marieke Verkerk van Praktijk Naar Binnen, Utrecht, kun je o.a. terecht voor Workshops 2012 Inspiratie Spel en voor een online cursus Sprookje schrijven.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web