Geschenkpakketten 2012/2013
Alternatieve Kadobon nieuwsbrief
Alternatieve Kadobon online kopen

Aura Soma Inspiratie kaartjes twv € 20,00, kado van Kleurbeleven.eu

                                                                     Laat mij de andere te winnen prijzen zien.

Kom naar de Levenskunstbeurs op 1 en 2 september, doe mee aan de verlotingsactie bij de stand van de Alternatieve Kadobon en maak kans op dit prachtige kado!

Een kennismakingskado!
Ineke van der Valk van Kleurbeleven laat je graag kennis laten maken met Aura Soma via de inspiratiekaartjes.

Aura Soma InspiratiekaartenElk van de levendige beelden in deze collectie inspiratiekaartjes is een artistieke expressie van de energie van een Equilibrium fles van het Aura-Soma Colour-Care-System. Aan de achterzijde van elke kaart staat het nummer van de fles, de kleuren, de naam, de affirmatie en het hoofdthema vermeld. De tekst is in het Engels. Deze kaarten, grootte 86x64mm, kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. De doos is ontworpen om de gebruiker door de kaarten te laten bladeren met flesnummer in beeld.


aura soma flessen bewerktAura Soma flessen
Alles waar we naar op zoek zijn, is al in ons. Aura-Soma laat dit aan ons zien door alle kleuren van de regenboog te gebruiken in 110 verschillende Equilibriumflessen. Alle kleuren vormen samen het licht en dit is een onmisbaar onderdeel van ons leven. Wij mensen zijn immers Lichtwezens. Wij ontvangen licht maar stralen het ook uit.

Je bent de kleuren die je kiest
Kleuren laten je de behoeftes zien die je op dit moment hebt. Dat is het motto van het Aura-Soma Colour-Care-System®. Een praktische therapie gericht op het helen van lichaam, geest én ziel. Aura-Soma is een prachtige manier om op een kleurrijke manier Meester over je eigen leven te worden. Aura betekent licht en Soma betekent lichaam, het is de verbinding van het licht met het lichaam. Het brengt de energieën in en om je lichaam weer in evenwicht en daardoor je lichaam in balans. Een persoonlijke kleurenkeuze maakt deze energieën zichtbaar en geeft je een gevoel van rust, inzicht en ondersteuning.

Wil je meer weten over Aura Soma of kennismaken met Ineke? Klik dan hier voor haar contactgegevens.

alternatieve-kadobon-paars-horizontaal-web